Όπου Αγγλία και γκολ γκολ (25/11)

mundial kokkinos κατάρ
Τα περίμενα ζόρικα τα πράγματα αλλά είπαμε από το ξεκίνημα της διοργάνωσης ότι το pre game είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι και δεν σας γράφει άνθρωπος που παίζει safe αλλά ρισκάρει σε καλές αποδόσεις.

Για αυτό και δεν ανησυχώ αφού περιμένω την κατάλληλη στιγμή να «χτυπήσουμε» και να πάρουμε σημεία με εξαιρετικές αποδόσεις. Είδατε τι κάνουν τα μεγάλα φαβορί. Προτιμώ να χάσουμε πολλά σημεία αλλά στο τέλος του Μουντιάλ να είμαστε πάνω στα λεφτά μας παρά να πιάνουμε σημεία αλλά το ταμείο να είναι μείον. Τα γνωρίζετε χρόνια τώρα δεν χρειάζεται να συστηθούμε ξανά.

Η Ουαλία μου άρεσε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Αμερική ο Μπέιλ πάντα με την Εθνική του ομάδα παίζει εξαιρετικά και χάρη σε αυτόν ήρθε το 1-1. Το Ιράν δεν έδειξε κάτι με την Αγγλία δέχθηκε έξι γκολ και δεν έχει την εμπειρία της αντιπάλου της. Αξίζει ο άσσος και τον κρατάω.

Προσφορά* Παγκοσμίου επιπέδου! Δωρεάν – Χωρίς Κατάθεση

Η Ολλανδία δυσκολεύτηκε αρκετά με την Σενεγάλη αλλά αποδείχθηκε ουσιαστική και τυχερή και πήρε τη νίκη με 2-0. Ο Ισημερινός νίκησε «σβηστά» το Κατάρ και πιστεύω θα προσπαθήσει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Νίκη των  Ολλανδών περιμένω μαζί με αρκετά γκολ.

Τέλος όπου Αγγλία και g/g πιστεύω ότι είναι κάτι που δύσκολα θα χαλάσει σε όλα τα παιχνίδια αφού μπροστά είναι φωτιά αλλά πίσω μπάζει κανονικά.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις επιλογές μου, από το ξεκίνημα της διοργάνωσης

Ουαλία – Ιράν 1 (2.10) 80 Units (pamestoixima.gr)

Ολλανδία – Ισημερινός 1 & Over 2,5 (3.00) 50 Units (pamestoixima.gr)

Αγγλία – ΗΠΑ Goal/Goal (1,85) 80 Units (pamestoixima.gr)

BET στα Κόκκινα
pame stoixima

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα