Ο απολογισμός του Mundial (20/12)

mundial kokkinos κατάρ
Το Mundial τελείωσε και ήρθε η ώρα να κάνουμε τον απολογισμό μας με αριθμούς. Κατά αρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Απόστολο Οικονομόπουλο για την εμπιστοσύνη του και την άψογη συνεργασία μου που είχαμε για περισσότερο από ένα μήνα. Κατά δεύτερον όλους όσους εμπιστεύτηκαν τις επιλογές μας και βγήκαν με θετικό πρόσημο και κέρδισαν.

Είναι πολύ δύσκολη η δουλειά του να δίνεις pre game προγνωστικά και θέλει μεγάλη υπομονή. Ασχολούμαι πάρα πολλά χρόνια με το στοίχημα και παίζω πάντα με τακτική και δεν ψάχνω να βγάλω κέρδος από την χασούρα. Σε αυτό το μουντιάλ παίξαμε 53 στοιχήματα εκ των οποίων τα 16 ήταν κερδισμένα και τα 37 χαμένα.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις επιλογές μου, από το ξεκίνημα του Mundial

Ο μέσος όρος αποδόσεων ήταν 3,66!!! Το ποσοστό επιτυχίας 30% και τα κέρδη +795 Yield ( απόδοση επένδυσης η καθαρό κέρδος σε ποσοστιαία μονάδα) 22,6%. Όταν ένας επαγγελματίας tipster σε μια σαιζόν αν έχει yield 5-10% θεωρείται επιτυχημένος. Το 22,6% στο yield και οι+ 795 μονάδες εντός 30 ημερών είναι ένα αδιανόητα υψηλό νούμερο και άκρως επιτυχημένο στο κόσμο των tipsters. Οι αριθμοί για να ξέρουν οι πάντες τι συνέβη. Είναι τεράστια η πίεση όταν παίζεις με αριθμούς και όχι στον αέρα.

Το ζητούμενο είναι να έχεις θετικό πρόσημο και να ξέρεις τόσο πότε πρέπει να βάλεις φρένο, όσο και πότε πρέπει να ανεβάσεις το ποντάρισμα και που. Επειδή δεν γίνεται κάθε φορά να απολογείται αυτός που δίνει ένα ποντάρισμα στο λόγο που το κάνει καταλαβαίνεται γιατί ήρθε η ώρα να εξηγηθούμε με όσους δεν γνώριζαν και έμαθαν το πώς παίζουμε και γιατί ένα  παιχνίδι. Και μην ξεχνάτε. Από το στοίχημα κανένας δεν έγινε πλούσιος . Εύχομαι να τα πούμε σύντομα και να έχετε καλές γιορτές.

BET στα Κόκκινα
pame stoixima

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα