TASOS NAZAR

premium tipster

Tasos Nazar: Απολογισμός σεζόν 2020-21

απολογισμός σεζόν

Ακόμη μια στοιχηματική χρονιά έφτασε στο τέλος της και ο απολογισμός ήταν και φέτος ικανοποιητικότατος. Η σταθερότητα είναι αυτό που θέλουμε να χαρακτηρίζει το παιχνίδι μας και το ότι το φετινό μας πρόσημο έκλεισε σχεδόν στα ίδια με πέρσι δείχνει πως εδώ και χρόνια κάνουμε σταθερά καλά τη δουλειά μας. Πάμε να δούμε λοιπόν αναλυτικά τι καταφέραμε τη σεζόν που πέρασε και να κάνουμε και μια μικρή σύγκριση στα νούμερα που πετυχαίνουμε εδώ και 2 συναπτά συνδρομητικά έτη.

Ανασκόπηση tipster Tasos Nazar

Για όσους δε με γνωρίζετε από παλιά θα αναφέρω εν τάχει τη πορεία μου στο χώρο, πριν ξεκινήσει ο φετινός απολογισμός μου. Όλα ξεκίνησαν πριν 5 χρόνια, όταν και ξεκίνησα να αρθρογραφώ δημόσια για το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, κάνοντας ανάλυση κάθε αγωνιστικής και αγώνα και δίνοντας μόνο pre game bets εκεί. Στο bet-prognostika.com βρήκα την ευκαιρία εκτός από αρθρογράφος να εξελιχθώ και σαν tipster ποδοσφαίρου δίνοντας δωρεάν προγνωστικά για τα πρώτα 4 χρόνια.

Οι πίνακες μας δεν είχαν μέχρι τότε live betting, οπότε αναγκαστικά τα νούμερα μου στηρίζονταν μόνο στο pre game, όπου και κατάφερα με 500 ως 800 σημεία το χρόνο να προσφέρω στο κοινό +3453 units με δωρεάν προγνωστικά. Έπειτα έγινε η αλλαγή μου σε Premium Tipster, όπου κατάφερα την πρώτη μου χρονιά να πετύχω σπουδαία αποτελέσματα κλείνοντας στο +3912 units με yield 8.84% έπειτα από περίπου 2500 bets.

stats profit 2021

Απολογισμός σεζόν 2020-21

Ο φετινός πίνακας έκλεισε πριν από 1 μήνα, περιλαμβάνοντας 11 μήνες από τον Σεπτέμβριο του 2020 ως τον Ιούλιο του 2021. Μετά από περίπου 3000 σημεία το τελικό πρόσημο έκλεισε στο +3922 units δηλαδή όπως ακριβώς και πέρσι! Στο yield μας υπήρχε μια μικρή πτώση αφού από το 8.84 κλείσαμε στο 6.04%. Αυτό οφείλεται κυρίως σε 3 μήνες ατυχίας με ανεπανάληπτες στιγμές γκαντεμιάς που όσοι ζήσατε προφανώς ακόμη δε μπορείτε να πιστέψετε σε αυτά που βλέπατε να γίνονται.

Όσοι δε γνωρίζουν τη λειτουργία του καναλιού πρέπει να αναφέρω πως στα under κόρνερ και καρτών υπάρχει δικός μου κανόνας για αυτόματο 95% cashout, μιας και οι αγορές αυτές εύκολα χάνονται ακόμη και με τέτοιο κέρδος στο live. Όταν λοιπόν πληρωνόμαστε ένα σημείο με cashout αλλά όχι ως τελικό αποτέλεσμα δεν το βάζω στο κέρδος του πίνακα, για λόγους τιμιότητας μιας και κρίνουμε τα τελικά αποτελέσματα στους πίνακες. Φανταστείτε λοιπόν πως χάθηκαν τόσα πολλά σημεία έτσι φέτος, που από τον πίνακα λείπουν +554 units κέρδους!!!! Αυτό λοιπόν μείωσε πολύ το κέρδος που δείχνει ο απολογισμός σε 2-3 μήνες στον πίνακα και έτσι δεν υπήρχε σταθερότητα στο μηνιαίο κέρδος.

Σε μηνιαία βάση βέβαια καταφέραμε ακόμη και με αυτές τις συνθήκες να βγάλουμε θετικούς όλους τους μήνες πλην δυο (-15u τον Δεκέμβριο και -128u τον Μάρτιο). Τα καλύτερα κέρδη σημειώθηκαν τον Νοέμβριο (+785u) τον Απρίλιο (+948u) και τον Μάιο (+1062u) με τρελά yield 12%,15% και 17%, αν και ειδική μνεία αξίζει στον Ιούνιο, όταν και μέσω Euro και Κόπα Αμέρικα πετύχαμε με μόλις 147 σημεία κέρδος +358u με yield 12.23%!!!

stats 2021 months


Ο απολογισμός σεζόν για τα είδη στοιχημάτων δείχνει ότι τεράστιο ήταν το κέρδος από τις κάρτες αφού μας έδωσε πάνω από +2000units, ενώ σταθερά καλά τα πήγαμε και στα κόρνερ με κέρδος κοντά στα +1700 units. Μεγάλη πτώση σημειώθηκε ωστόσο στις αγορές των φάουλ όπου πρόπερσι είχαμε τεράστιο κέρδος, ενώ φέτος ήταν αρνητικό το πρόσημο τους και μας στοίχισε αρκετά στα κέρδη.

Τέλος το ίδιο καλά πήγαμε και φέτος στα μακροχρόνια στοιχήματα που παίξαμε κερδίζοντας +723 units με το εκκωφαντικό για ακόμη μια χρονιά 39.88% yield!!!

Επεξήγηση στατιστικών αναλύσεων

Profit +3922u: Το κέρδος αυτό προήλθε χωρίς να μετράνε τα σημεία που κάναμε cashout. Στο παιχνίδι μου θα δείτε μόνο 95% cashout, κάτι που σημαίνει ότι αν χαθεί μετά ένα σημείο περνάει στον πίνακα ως χαμένο. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι απ την ώρα που πήραμε εμείς το κέρδος χάθηκε μια απόδοση 1.03 πάνω σε αυτό που περιμέναμε!!!

Φαντάζει απίστευτο όμως σε στοιχήματα καρτών ή κόρνερ είναι πιο συχνό φαινόμενο να γίνεται κάτι τέτοιο. Με λίγα λόγια δε θα δείτε ποτέ να λέω cashout σε μέτριο κέρδος 70% ή 80%, φροντίζοντας να κλείσω μόνο στο 95%, κάτι που έχω εξηγήσει ότι μακροχρόνια θα σας βγάλει κερδισμένους, όμως περισσότερα γι αυτό θα αναφέρω κάποια φορά σε συζητήσεις μεταξύ μελών. (στο κανάλι υπάρχει μόνο cashback και 95% cashout ως κανόνες)

Avg odds 2.43: Υπάρχει ένα στάνταρ μοτίβο, που ορίζει πως όταν παίζω σημεία θα είναι μόνο σε μονά αποδεκτά και δυάδες. Τα μονά αποδεκτά βρίσκονται πάντα στο 1.70 και πάνω, ενώ οι δυάδες περιέχουν σημεία που η ελάχιστη απόδοση φτάνει το 1.50 και ποτέ πιο κάτω. Με λίγα λόγια δε θα δείτε ποτέ να “φτιάχνω” τη κάβα μου με εύκολα σημεία τύπου 1.20 και 1.30 ή να παίζω τριάδες και παρολί για να πάρω κατά τύχη μεγάλα ποσά και να φανεί ότι έχω μεγάλο profit. Το φετινό νούμερο είναι λίγο μεγάλο λόγω των ψηλών αποδόσεων στα μακροχρόνια στοιχήματα, οπότε θεωρήστε το 2.10 πιο λογικό στα pre game bets.

Stakes: Το μοτίβο πονταρίσματος ορίζει πως το max bet μου είναι τα 50u. Κατά μό ποντάρω περίπου 23u ανά bet, κάτι που φυσικά ορίζεται από το προσωπικό μοντέλο πονταρίσματος και αποδόσεων που έχω αναπτύξει και ακολουθώ για να έχω επιτυχία. Ανάλογα την απόδοση και το αν κάτι είναι μονό αποδεκτό ή δυάδα, καθορίζω το stake και δεν το επηρεάζω ποτέ, ούτε το ανεβάζω για να κερδίσω απότομα κάτι, ξεπερνώντας το max bet μου. Ότι αξίζει το κάθε σημείο πρέπει να ποντάρεται κατάλληλα και ποτέ περισσότερο ή λιγότερα, ειδικά με κριτήριο το αν πάμε καλά και έχουμε ρέντα ή γκαντεμιά.

Σύνοψη

Συνοψίζοντας λοιπόν, ο απολογισμός σεζόν εδώ και δυο σερί συνδρομητικές χρονιές βρίσκει το πρόσημο να είναι +4000units στη καθεμιά και με κάνει πολύ περήφανο. Σε αυτά τα 2 χρόνια μόλις 3 μήνες κλείσανε με αρνητικό πρόσημο, οπότε η σταθερότητα που θέλω να προσφέρω παίρνει σάρκα και οστά, αφού δεν θεωρώ ότι το να κάνεις ξεσπάσματα κερδών είναι το ζητούμενο.

Στατιστικές αναλύσεις, μαθηματικό μοντέλο πονταρισμάτων, μελέτη ομάδων και αξιολόγηση ορίων-αποδόσεων ήταν και θα είναι το όπλο μας, οπότε με το καλό πάμε για ακόμη μια χρονιά να ριχτούμε στην μάχη με τους μπουκ.


Πίνακες του premium καναλιού εδώ: https://bet-prognostika.com/tipster/tasos-nazar-special-bets/
Telegram: @TasosNazarBP
Twitter: Tasos Nazar

TASOS NAZAR

tasos nazar

Tasos Nazar

30€/month
80€/3months
150€/6months
270€/full-season
60€/long-term*

betting school tasos nazar
Betting school - Λίστα επεισοδίων

marmita
Κάθε Παρασκευή 19:30-20:00