Μόνο ειδικά στοιχήματα (08/10)

grigoris kokkinos
Εκλογές και μόνο δυο παιχνίδια αυτή την Κυριακή. Και μάλιστα δυο παιχνίδια με δυο θεωρητικά και πρακτικά φαβορί που δύσκολα «σπάνε». Είδαμε βέβαια τι έγινε την περασμένη εβδομάδα με την ΑΕΚ στην Κρήτη που όχι μόνο έχασε αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Είναι από τα παιχνίδια εκείνα που τα αφήνω στην άκρη συνήθως γιατί πολύ απλά δεν μου κάνουν οι αποδόσεις , δεν έχουν να μας προσφέρουν τίποτα και μακροπρόθεσμα όσοι τις επιλέγουν βρίσκονται χαμένοι. Είναι πολύ απλή η εξήγηση. Όταν επιλέγεις να ποντάρεις ένα παιχνίδι του 1,2 το κέρδος σου είναι τόσο μικρό που σε ενδεχόμενη αποτυχία θα χρειαστείς τουλάχιστον πέντε φορές να ποντάρεις ανάλογες αποδόσεις για να ρεφάρεις…. Άλλο αυτό πάλι. Οι περισσότεροι σκεπτόμαστε πως θα βγάλουμε αυτά που χάσαμε χθες την περασμένη εβδομάδα μήνα και πάει λέγοντας. Και φυσικά μόνο έτσι δεν πρέπει να γίνεται και για αυτό τον πολύ απλό λόγο εδώ έχουμε πίνακα που βλέπεται όλο το ιστορικό από τις επιλογές που κάνουμε και στο τέλος της χρονιάς βλέπουμε αν είμαστε συν ή πλην.

pamestoixima.gr banner

Αυτή την Κυριακή σε τέτοια παιχνίδια αξία έχουν τα ειδικά στοιχήματα και υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να μη μας πάνε καλά τα πράγματα αφού είναι δεδομένο ότι τόσο ο Γιοβάνοβιτς όσο και ο Αλμέιδα θα κάνουν αλλαγές που μπορεί να ανατρέψουν το δικό μας σκεπτικό. Ο Παναιτωλικός έχασε από την Λαμία την περασμένη εβδομάδα , έφυγε ο Σούρερ όπως ήταν αναμενόμενο αλλά ο Καρέλης έχασε αυτά που δεν χάνονται. Η άμυνα της ΑΕΚ δεν είναι η πλέον αξιόπιστη και το να δεχθεί ένα γκολ είναι κάτι που μπορεί να συμβεί .

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει τις γκέλες του στα ντέρμπι φυσικά και αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο που έχει κάνει ένα τραγικό ξεκίνημα. Εδώ δεν περιμένω πολλά γκολ και ας βλέπω φαβορί τον Παναθηναϊκό. Θα ρισκάρω στη νίκη του με under που πληρώνει εξαιρετικά.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις επιλογές μου

BET στα Κόκκινα
pame stoixima

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα