Μια ισοπαλία που δεν χαλάει κανέναν (26/06)

grigoris kokkinos
Υπάρχει κόσμος που πιστεύει ότι η εικόνα κάποιων ομάδων θα βελτιωθεί αρκετά μετά την φάση των ομίλων. Προσωπικά δυσκολεύομαι να το πιστέψω και για αυτό είχα γράψει πριν από λίγες ημέρες ότι από όσα έχουμε δει μέχρι τώρα για μένα φαβορί είναι η Ισπανία. Νέα παιδιά , καλό ποδόσφαιρο, χωρίς τίτλους και διψασμένα για διάκριση που δείχνουν ότι έχουν βελτιώσει πολύ εκείνο το κουραστικό πάσα πάσα και το έχουν κάνει πιο ελκυστικό στο θεατή.

Τώρα σήμερα έχει ένα παιχνίδι από αυτά που λέμε ότι δεν χαλιέται κανείς με την ισοπαλία. Θα το κρατήσω σε τιμή πάνω από το διπλασιασμό είναι επιλογή που δείχνει ότι λογικά θα βγει στον όμιλο που γίνεται της τρελής τον πέμπτο.

Αντίθετα με το προηγούμενο παιχνίδι φαβορί μας δίνουν το Βέλγιο στο παιχνίδι με την Ουκρανία. Ναι οι Βέλγοι ήταν καλοί με τους Ρουμάνους , ναι είναι καλύτερη ομάδα αλλά τόσο φαβορί δεν είναι γιατί απλά το έχω πει ότι είναι μια φουρνιά που πήγε στράφι. Η επιλογή μου είναι με ρίσκο και θα επιλέξω νίκη του Βελγίου και Over 3,5.

Στο Γεωργία με την Πορτογαλία βλέπω την δεύτερη να μη χαρίζεται σε κανέναν και θα ρισκάρω πολύ με τον σούπερ στα της ομάδας Ρονάλντο. Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να σκοράρει και μάλιστα τα δυο γκολ πληρώνουν εξαιρετικά.

Τέλος χαμός περιμένω να γίνει στο Τσεχία με την Τουρκία. Οι Τσέχοι είναι συμπαθείς αλλά δεν και οι Τούρκοι έχουν τεράστιο ταλέντο και μπορούν τη νίκη και την πρόκριση.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις επιλογές μου

BET στα Κόκκινα
pame stoixima

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα