Μια ανάσα από τον τελικό ο Ολυμπιακός (09/05)

grigoris kokkinos
Είναι άλλο πράγμα το τι εκτιμά κάποιος για ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι, άλλο τι επιθυμεί και άλλο τι θα δούμε τελικά. Ε λοιπόν αυτό που για κάποιους μοιάζει ποδοσφαιρικό θαύμα έχει γίνει κατά το ήμισυ μετά το τεράστιο διπλό του Ολυμπιακού στο Μπέρμιγχαμ με 2-4.

Ναι μας βγήκε το πέναλτι και μάλιστα έγιναν δυο πέναλτι (ένα για κάθε ομάδα) και δυστυχώς δε ρίσκαρα περισσότερα. Πήγε να βγει το προγνωστικό μόνο από τον Ολυμπιακό ο οποίος με το δίκιο του κάνει όνειρα για τον τελικό.

Δε θα πω ότι δε περνάει αλλά θα πω ότι απαγορεύεται να υποτιμά κάποιος μια Αγγλική ομάδα ειδικά όταν έχει προπονητή αυτή την αλεπού που λέγεται Έμερι. Στο πρώτο παιχνίδι έγιναν λίγα φάουλ, ο διαιτητής δεν έβγαζε εύκολα κάρτες (δυο έδωσε μόνο) και τώρα επιστρέφει ο βασικός τερματοφύλακας κάτω από τα δοκάρια, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι για το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα φταίει ο Όλσεν.

Η πρώτη και βασική μου επιλογή και σε αυτό το παιχνίδι είναι ο καταλογισμός πέναλτι. Δεν αλλάζει η άποψη μου για την άμυνα του Ολυμπιακού και φυσικά η Αγγλική ομάδα γνωρίζει τις αδυναμίες του αντιπάλου.

Άλλο στοίχημα που μου αρέσει είναι το δοκάρι στο παιχνίδι που πληρώνει δυο φράγκα.

Τέλος η Αγγλική ομάδα «πρέπει» να ψάξει γρήγορα γκολ ο Ολυμπιακός να κάνει σωστή και καλή άμυνα άρα έχει λογική το να δούμε πάνω από 9,5 κόρνερ.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις επιλογές μου

BET στα Κόκκινα
pame stoixima

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα