Μέχρι που θα φτάσει η Τουρκία; (06/07)

grigoris kokkinos
Υπάρχει πάρα πολύ κόσμος που παίζει τα φαβορί. Το ερώτημα είναι τι ονομάζουμε φαβορί και θα πρέπει να το αναλύσουμε.

Βλέπουμε μια απόδοση στο 1,50 και λέμε αυτή η ομάδα είναι φαβορί; Επειδή μας το δίνουν οι εταιρείες σημαίνει ότι έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να βγει; Φαβορί λοιπόν θα βγάζετε οι ίδιοι και δε θα τρώτε κουτόχορτο. Εικόνα έχετε ( θα πρέπει δηλαδή δεν μπορούν όλοι) ξέρετε ποια ομάδα παίζει καλά και είναι πιο κοντά στη νίκη. Τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσέ και το πιο δύσκολο για τον παίκτη του στοιχήματος είναι ότι σε αυτή τη φάση υπάρχει η παράταση ή και τα πέναλτι και ένα φαβορί όπως ήταν η Αγγλία στο 1,40 με την Σλοβακία ή η Πορτογαλία στο 1,35 με την Σλοβενία πέρασαν στην παράταση και στα πέναλτι και η κανονική διάρκεια του αγώνα έστειλε κόσμο αδιάβαστο.

Η πολύ κακή Αγγλία θα παίξει με την εξαιρετική αλλά «άτιμη» Ελβετία και μας την δίνουν φαβορί. Θέλω να περάσει η Αγγλία αλλά ο προπονητής της είναι τραγικός και η Ελβετία έδειξε ότι και καλή ομάδα είναι και δεν έφτασε τυχαία μέχρι εδώ. Συντηρητικά κρατάω στο G/G.

Η Ολλανδία έπαιξε εξαιρετικά με την Ρουμανία στο 3-0 έχει μεγάλο ταλέντο αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι μπορεί να φτάσει ψηλά. Από την άλλη η Τουρκία έχει μεγάλο ταλέντο , πέταξε έξω την Αυστρία και έχει τον ενθουσιασμό του αουτσάιντερ , έχει πολύ καλή ψυχολογία και μια αλεπού που κάθεται στον πάγκο της ομάδας. Είναι πρόκληση η απόδοση στην πρόκριση της ομάδας της Τουρκίας αυτό πιστεύω.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις επιλογές μου

BET στα Κόκκινα
pame stoixima

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα