Με το δεξί η Γερμανία (14/06)

grigoris kokkinos
Το Euro της Γερμανίας ξεκινά και όπως κάθε φορά η διοργανώτρια χώρα «σέρνει» το χορό. Επειδή τα έχω πει και τα έχω γράψει χιλιάδες φορές θα το πω ακόμα μια. Δεν παίζω μακροχρόνια στοιχήματα γιατί δεν τα πιστεύω.

Είναι επιλογή μου είναι προσωπικό πιστεύω. Και τα pre game δεν είναι ότι καλύτερο για τον παίκτη του στοιχήματος. Άλλο τι περιμένεις να δεις από κάποια ομάδα και άλλο τι παρουσιάζει. Πολλά αλλάζουν για πολλούς και διαφόρους λόγους που δεν εξηγούνται πάντα. Ούτε βέβαια είναι δεδομένο ότι και στο live θα πάμε ταμείο φυσικά για να μην παρεξηγηθώ. Επειδή όμως τα λέμε και στο telegram με τεράστιες αποδόσεις έχετε καταλάβει ότι εκεί υπάρχει ψωμί τουλάχιστον για μένα και τα γραπτά μένουν.

Την Γερμανία τώρα δεν την έχω για μεγάλα πράγματα και ας είναι μια σεβαστή και μεγάλη παγκόσμια δύναμη και η χώρα που θα γίνουν οι αγώνες. Δεν με ψήνει ο Νάγκελσμαν από τη μία και από την άλλη αυτή η φουρνιά ποδοσφαιριστών που έχει αυτή την περίοδο.

Το να κερδίσει όμως την «αδύναμη» Σκωτία το θεωρώ εφικτό και πολύ λογικό. Το να ποντάρω άσσο σε αυτή την αστεία απόδοση απαγορευτικό. Αυτό που μου άρεσε είναι ένα συγκεκριμένος συνδυασμός. Το να κερδίσει η Γερμανία και να έχουμε περισσότερα από 8,5 κόρνερ είναι πολύ φυσιολογικό ( μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου) και αυτή θα είναι η πρώτη μου επιλογή από το φετινό Euro.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις επιλογές μου

BET στα Κόκκινα
pame stoixima

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα