Λεφτά υπάρχουν στο Κατάρ

mundial kokkinos κατάρ
Το Μουντιάλ του Κατάρ ξεκινάει και παρά τις δύσκολες ώρες που θα μεταδίδονται οι αγώνες είμαι σίγουρος ότι πολύς κόσμος θα ασχοληθεί αφού το στοίχημα είναι «λατρεία» με πάρα πολλούς οπαδούς. Να ξεκαθαρίσω ότι είμαι κατά των μακροχρόνιων στοιχημάτων γιατί πολύ απλά υπάρχουν δεδομένα που ανατρέπονται από πάρα πολλούς παράγοντες.

Προσφορά* Παγκοσμίου επιπέδου! Δωρεάν – Χωρίς Κατάθεση

Φυσικά και βλέπω κάποιο φαβορί ή κάποια αν θέλετε αλλά προτιμώ μια μεγάλη απόδοση σε ένα παιχνίδι σήμερα παρά να περιμένω ένα μήνα. Καλά κάνουν όσοι το επιλέγουν αλλά όχι η αφεντιά μου. Σας γράφω για τον  τρόπο που παίζω όχι για τον τρόπο που πρέπει να παίξετε. Στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας και θα δούμε πόσο καλά τα πήγαμε.

Φαβορί λοιπόν βλέπω την Αργεντινή αλλά δεν την ποντάρω. Αγώνα αγώνα είτε σαν σημείο είτε σαν ειδικά στοιχήματα με σκόρερ κόρνερ κλπ. Μετά περιμένω πολύ παρασκήνιο αφού τα λεφτά που έχουν πέσει για αυτή την διοργάνωση είναι πάρα πολλά και ο θόρυβος και οι αντιδράσεις που έχουν δημιουργηθεί είναι μεγάλες.

Προσφορά* Παγκοσμίου επιπέδου! Δωρεάν – Χωρίς Κατάθεση

Μετά είναι και το κίνητρο των θεωρητικά μικρών Εθνικών ομάδων που θέλουν να αποδείξουν πράγματα και οι ποδοσφαιριστές να ανεβάσουν την αξία τους στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Οι ειδικές συνθήκες που γίνονται οι αγώνες και μιλάω τόσο για την χρονική περίοδο , όσο και για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο Κατάρ.

Επειδή λοιπόν τα λεφτά είναι πολλά θα ξεκινήσω τις επιλογές μου με καθαρά πονηρό σκεπτικό και θα κρατήσω τον άσσο του Κατάρ στην πρεμιέρα. Δεν θα βάλω κανένα σπίτι. Κάτι ψιλά για να έχει ενδιαφέρον να το παρακολουθήσω.

Πρώτη πρόταση

ΚΑΤΑΡ – ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ => 1 (3.20) 20 Units (pamestoixima.gr)

Ακολουθήστε την ομάδα του Bet-Prognostika.com στο Telegram για τα καλύτερα προγνωστικά και όλες τις νέες προσφορές* των εταιριών!

BET στα Κόκκινα
pame stoixima

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα