ΚΗΦΙΣΙΑ= OVER (27/01)

grigoris kokkinos
Δε θα ψάξω για δικαιολογίες για την περασμένη εβδομάδα αφού την πατήσαμε πανηγυρικά αλλά μου φάνηκε αστείο ότι αυτά που κυνηγούσαμε ήρθαν στο κύπελλο και όχι στο πρωτάθλημα. Άντε βγάλε άκρη τώρα. 

Αυτό που θέλω να κρατήσω είναι η τραγική εικόνα του ΠΑΣ που δείχνει ότι δεν σώζεται με τίποτα και φυσικά δεν αλλάζω τίποτα από όσα έχω πει και γράψει για την Κηφισιά που επιμένει να παίζει με αφέλεια και για ομάδα που παλεύει για την παραμονή μια τόσο τραγική άμυνα δεν την σώζει με καμία κυβέρνηση.

Ούτε  ο Ολυμπιακός μπορεί να διεκδικήσει πρωτάθλημα και  ας φέρνει ένα σκασμό καλούς ποδοσφαιριστές. Ομάδα δεν προλαβαίνει να γίνει ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα.

Αξία βρίσκω στο διπλό στο Αγρίνιο όχι γιατί ο Παναιτωλικός είναι τόσο κακός αλλά γιατί το μυαλό του δικαιολογημένα θα είναι στο κύπελλο και η Λαμία είναι ικανότατη.

Η Κηφισιά παίζει με αφέλεια και τα over πέφτουν βροχή και μετά το 3-0 του Άρη μπορεί η ομάδα του Μάντζιου να το βγάλει και μόνη της πιστεύω.

Ο Αστέρας Τρίπολης διεκδικεί είσοδο στην πρώτη πεντάδα και μπορεί αν την πετύχει με την εικόνα που βγάζει στο γήπεδο. Από την άλλη ο Ατρόμητος έχει κάθε δικαίωμα στο όνειρο του κυπέλλου άσχετα να είναι πολύ δύσκολο και δύσκολα θα έχει το μυαλό του στο παιχνίδι. Έτσι όπως το βλέπω λοιπόν ο άσσος δεν λέω ότι είναι ευκαιρία αλλά έχει αξία και θα είναι η επιλογή μου.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις επιλογές μου

BET στα Κόκκινα
pame stoixima

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα