Κηφισιά, η χαρά του OVER……(03/01)

grigoris kokkinos
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και ότι επιθυμεί η ψυχούλα του κάθε ένα σας. Τις τελευταίες αγωνιστικές έχουν σφίξει πολύ τα πράγματα στο Ελληνικό πρωτάθλημα με αποτελέσματα που έχουν στείλει αδιάβαστο πάρα πολύ κόσμο. Οι περισσότεροι καλώς ή κακώς παίζουν φαβορί και όταν αυτά δε  βγαίνουν πάνε τα δελτία στον κουβά.

Από την άλλη κάνουμε επιλογές με υψηλές αποδόσεις χωρίς να σκεφτούμε αν θα κερδίσει απαραίτητα ένα φαβορί και πάλι δε βγαίνει οπότε καταλαβαίνεται ότι το έργο είναι δύσκολο. Άλλο να χάνεις το 1,20 και 1,30 και άλλο αποδόσεις άνω του 2.00. Τουλάχιστον λες λίγο να μας πάει θα πάρουμε τα λεφτά πίσω και κάποιο κέρδος. Άσε που έχουν αλλάξει οι περισσότερες ομάδες προπονητή και λες είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα.

Η πρώτη μου επιλογή θα είναι να σκοράρουν και οι δυο ομάδες στο παιχνίδι της ΑΕΚ με το Βόλο. Ένα παιχνίδι την άφησα την Ένωση και το έκανε οπότε γιατί να μη το κάνει και πάλι από την στιγμή που η άμυνα της δεν τραβάει και έχει σημαντικές απουσίες.

Η δεύτερη θα είναι από το Περιστέρι στο Ατρόμητος- Κηφισιά και εξηγούμε. Ο Ατρόμητος μπορεί να ήρθε 0-0 με τον Ολυμπιακό αλλά και καλή ομάδα έχει και με το νέο προπονητή τα πάει καλύτερα. Η Κηφισιά με αυτό τον απίθανο στον πάγκο με την λογική όσα βάλω και όσα φάω έχω την εντύπωση θα είναι η χαρά του over. Το κρατάμε και πάμε να κάνουμε ποδαρικό με το δεξί για το 2024.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις επιλογές μου

BET στα Κόκκινα
pame stoixima

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα