Κερδίζει και προκρίνεται η Ιταλία (24/06)

grigoris kokkinos
Τρομερά πράγματα βλέπουν τα ματάκια μας. Στο παιχνίδι της Τσεχίας με την Γεωργία είδαμε για μια ακόμη φορά γιατί το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς όλων των ομαδικών αθλημάτων.

Οι Τσέχοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, η στατιστική έγραψε τεράστια υπεροχή υπέρ τους κι όμως βρέθηκαν πίσω στο σκορ και στην τελευταία φάση του αγώνα δικαίως όλοι οι Γεωργιανοί ψάχνουν να βρουν πως χάθηκε η ευκαιρία να πάρουν το παιχνίδι με μια ευκαιρία που είναι από αυτές που λες ότι δεν χάνονται ποτέ. Η ισοπαλία δεν βόλεψε καμία από τις δυο ομάδες αλλά στο ποδόσφαιρο κανένας δεν σου υπογράφει ότι ο καλύτερος θα κερδίσει το παιχνίδι.

Στο δε παιχνίδι της Πορτογαλίας με την Τουρκία είδαμε έναν Ρονάλντο σε αυτή την ηλικία πιο ώριμο από ποτέ να πασάρει και όχι να κοιτάει πως θα σκοράρει ακόμα και στο τρίτο γκολ της ομάδας του. Ίσως τελικά να μην τα έχουμε δει όλα.

Για τα παιχνίδια σήμερα δεν θα ασχοληθώ με το παιχνίδι της Αλβανίας με την Ισπανία γιατί απλά πιστεύω ότι όλα έχουν να κάνουν με την διάθεση των Ισπανών και δε θα μπω στην διαδικασία να ψάξω πως θα προσεγγίσουν το παιχνίδι και πόσο θα τρέξουν.

Αντίθετα θα ασχοληθώ με αυτό της Κροατίας με την Ιταλία και θα κρατήσω το διπλό για απλούς λόγους. Θα κρατήσω το διπλό που θεωρητικά έχει και Χ γιατί η Ιταλία είναι καλύτερη ομάδα και αντιμετωπίζει μια Κροατία που κατά την ταπεινή μου άποψη θα παίξει τα ρέστα της. Μπορεί όμως; Μάλλον όχι αφού δείχνει ότι κλείνει ο κύκλος μια φουρνιάς ποδοσφαιριστών που ναι πέτυχε σπουδαία πράγματα αλλά ήρθε το τέλος.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις επιλογές μου

BET στα Κόκκινα
pame stoixima

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα