Κάτι τους «χρωστάει» η Γκάνα (02/12)

mundial kokkinos κατάρ
Όπως στρώνεις κοιμάσαι και αυτό πάει τόσο στην ομάδα του Βελγίου που δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση παρά το γεγονός ότι διαθέτει μια ομάδα με τεράστιο ταλέντο και δεν κατάφερε να κερδίσει τίποτε με μια γενιά ποδοσφαιριστών τεράστιας ποδοσφαιρικής αξίας. Και φυσικά στο Μεξικό που περίμενε το τελευταίο παιχνίδι για να δείξει πόσο ικανό είναι επιθετικά αλλά δεν του έφτασε και αποκλείστηκε.

Πολύ άσχημη εντύπωση μου έκανε η Γαλλία που έκανε τουρισμό στο παιχνίδι με την Τυνησία και αυτό ίσως το πληρώσει στην πορεία, όπως και τα όσα είδαμε το Αργεντινή Πολωνία με τις δυο ομάδες να κοροϊδεύουν την κοινωνία στο τέλος της αναμέτρησης προκειμένου να πάρουν την πρόκριση και οι δυο.

Προσφορά* Παγκοσμίου επιπέδου! Δωρεάν – Χωρίς Κατάθεση

Η Γκάνα θέλει ισοπαλία ή νίκη με την Ουρουγουάη για να πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο και μπορεί ακόμη και με ήττα όπως είναι τα πράγματα αλλά επιτρέψτε μου να ποντάρω στην ομάδα που δείχνει ότι θέλει και μπορεί και αντιμετωπίζει ομάδα που δεν έχει πετύχει ακόμα γκολ.

H Νότια Κορέα έχει πολύ φιλότιμο και ταλέντο αλλά δεν φτάνουν αυτά για να πάρεις πρόκριση. Το Καμερούν ελπίζει να πάρει κάτι από την Βραζιλία που δείχνει ότι δεν χαρίζεται πουθενά και περιμένω αναμέτρηση με αρκετά γκολ.

Τέλος η αφελέστατη Σερβία παίζει με την Ελβετία μόνο για την νίκη προκειμένου να πάρει την πρόκριση. Το παιχνίδι μοιάζει με under αφού οι Ελβετοί δεν δέχονται εύκολα γκολ. Θα πάω κόντρα και θα επιλέξω το over και ο καλύτερος ας πάρει την πρόκριση.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις επιλογές μου, από το ξεκίνημα της διοργάνωσης

Γκάνα – Ουρουγουάη: 1 (4.75) 80 Units (pamestoixima.gr)

Καμερούν – Βραζιλία: Over 2,5 (1.71) 50 Units (pamestoixima.gr)

Σερβία – Ελβετία: Over 2,5 (2.05) 70 Units (pamestoixima.gr)

BET στα Κόκκινα
pame stoixima

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα