Η σοβαρή Γαλλία δε θα έχει πρόβλημα (21/06)

grigoris kokkinos
Θα σταθώ σε ένα παιχνίδι και θα το σχολιάσω όχι γιατί το χάσαμε αλλά για το τι συμβαίνει συνήθως.

Είδαμε λοιπόν μια Ελβετία με αρκετές αλλαγές στην αρχική της ενδεκάδα να αντιμετωπίζει μια Σκωτία και το παιχνίδι να λήγει 1-1. Θεωρητικά όπως είναι το σύστημα διεξαγωγής του EURO θα περάσει η Ελβετία στην επόμενη φάση αλλά…. Έχουμε δει και στο παρελθόν ότι ομάδες που επέλεξαν αντίπαλο ή αποτέλεσμα για την επόμενη φάση το «πλήρωσαν» και δεν πέτυχαν τίποτα.

Άγραφος νόμος, θεία δίκη δεν ξέρω πως θα το χαρακτηρίσετε συμβαίνει όμως. Και έχουν να παίξουν και με τους διοργανωτές Γερμανούς. Η Ελβετία πλέον κόκκινο πανί για εμένα.

Τώρα έχουμε νωρίς την Σλοβακία που νίκησε το Βέλγιο με 0-1 και την Ουκρανία που έρχεται από την σφαλιάρα του 3-0 από την Ρουμανία . Παιχνίδι χωρίς αύριο για τον ένα αλλά η ανάγκη του αποτελέσματος ίσως δεν τους βοηθήσει και τόσο. Μεσημέρι είναι συνήθως over βλέπουμε και αυτό κρατάω.

Η Πολωνία μπορεί να προηγήθηκε αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα με αποτέλεσμα να χάσει από την Ολλανδία. Η Αυστρία έχασε μεν , άρεσε δε στην ήττα με 1-0 από την Γαλλία και δείχνει πιο έτοιμη ομάδα για να πάρει το παιχνίδι. Κρατάω το διπλό.

Τέλος η Ολλανδία που νίκησε την Πολωνία παίζει με την Γαλλία που νίκησε στην πρεμιέρα χωρίς να εντυπωσιάσει και λογικά δεν θα έχει και τον Μπαπέ. Ακόμα και χωρίς αυτόν μπορεί να πάρει τη νίκη η Γαλλική ομάδα και πιστεύω ότι δεν θα την βρούμε πολλές φορές σε τέτοια απόδοση.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις επιλογές μου

BET στα Κόκκινα
pame stoixima

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα