Η ευκαιρία των Άγγλων (10/07)

grigoris kokkinos
Πριν ξεκινήσει το EURO της Γερμανίας είχα γράψει και είχα πει ότι πιστεύω ότι ήρθε η σειρά της Αγγλίας για να το κατακτήσει.

Οι εμφανίσεις της ομάδας δυστυχώς δεν έπεισαν και το ακόμα χειρότερο είναι ότι η ομάδα δεν πήρε βοήθειες από τον προπονητή τον οποίο τον περίμεναν στην γωνία αλλά κατά ένα μαγικό τρόπο η ομάδα προχώρησε και έφτασε να διεκδικεί την είσοδο της στον τελικό.

Από ταλέντο ξεχειλίζει αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς αλλά το ταλέντο δεν παίζει ποδόσφαιρο και αυτό που περιμέναμε δε το είδαμε στο χορτάρι. Επειδή όμως στο ποδόσφαιρο θα πρέπει να σε «θέλει» για να φτάσεις ψηλά και με έναν αντίπαλο που δεν με τρελαίνει όπως είναι η ομάδα της Ολλανδίας λέω γιατί όχι να μην περάσει τελικό.

Φυσικά και οι Ολλανδοί έκαναν καλά παιχνίδια αλλά και αυτοί είχαν και ουσία αλλά και τύχη απέναντι στην Τουρκία για να καταφέρουν να πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης.

Αυτό που περιμένω στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι δυο συγκεκριμένα πράγματα και μιλάω για ειδικά στοιχήματα που πιστεύω ότι έχουν τύχη. Το πρώτο είναι να σκοράρει ο Κέιν που ο άνθρωπος μπορεί να μην τα έχει πάει όπως περίμενε ο περισσότερος κόσμος μέχρι τώρα αλλά δεν ξέχασε την τέχνη τους και ήρθε η ώρα του να κάνει μια μεγάλη εμφάνιση με γκολ.

Το άλλο είναι ότι περιμένω πάνω από 10 κόρνερ στην αναμέτρηση αφού οι δυο ομάδες κάνουν αρκετό παιχνίδι από τα πλάγια, προσπαθούν με σέντρες κάτι που ευνοεί το να δούμε αρκετά κόρνερ στην αναμέτρηση.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις επιλογές μου

BET στα Κόκκινα
pame stoixima

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα