Η άμυνα της ΑΕΚ μπάζει….(11/11)

grigoris kokkinos
Όταν δίνεις pre game προγνωστικά εκτός από μελέτη θέλει και τύχη για να πας ταμείο. Το ότι δεν σκόραρε ο Ιωαννίδης ήταν ατυχία αφού και δοκάρι είχε και άλλες ευκαιρίες έκανε και το παιχνίδι δεν ήταν για καρδιακούς όπως αποδείχθηκε αφού οι πράσινοι έφτασαν στη νίκη στο φινάλε του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ βγήκε αέρα το g/g ενώ στο Αγρίνιο ποντάραμε σε ομάδες με κακές άμυνες αλλά λίγο το δοκάρι λίγο η αστοχία 0-1 και άντε γεια. Επιλογή όμως σε καλή τιμή όπως πρέπει και κάνουμε πάντα.

Αυτή η αγωνιστική είναι ζόρικη , πολύ ζόρικη κα «καυτά» φαβορί που δύσκολα θα χαλάσουν αλλά δεν αξίζουν οι αποδόσεις εκτός από μια αναμέτρηση . O Ατρόμητος από την ώρα που άλλαξε προπονητή άλλαξε και την εικόνα του σαν ομάδα και προέρχεται από δυο συνεχόμενες νίκες με αρκετά γκολ μάλιστα.

Εξαιρετικός είναι και ο Πανσεραικός που νίκησε με ανατροπή τον ΟΦΗ και είναι ομάδα που παίζει ανοιχτά και επιθετικά. Το Over δεν το λες ευκαιρία αλλά είναι μια πολύ λογική και βατή επιλογή.

Η ΑΕΚ έκαψε πολύ κόσμο την περασμένη εβδομάδα αφού το διπλό θεωρήθηκε άχαστο μόνο που τελικά δεν ήταν έτσι. Η Λαμία παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο βάζει γκολ και υπενθυμίζω γιατί δεν αλλάζω εύκολα γνώμη ότι η άμυνα της ΑΕΚ δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Θα κρατήσω λοιπόν το g/g και τίποτε περισσότερο από το Ελληνικό πρωτάθλημα.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις επιλογές μου

BET στα Κόκκινα
pame stoixima

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα