Εξαιρετικός και σοβαρός ο Ισημερινός (29/11)

mundial kokkinos κατάρ
Η χαρά των εταιριών  είναι αυτό το μουντιάλ και αυτό βγαίνει μέσα από τα αποτελέσματα. Αν εξαιρέσουμε την Γαλλία και την Βραζιλία που είναι πολύ σοβαρές σαν ομάδες και δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης  οι υπόλοιπες βράζουν στο ίδιο καζάνι.

Το παιχνίδι ανάμεσα στην Σερβία και το Καμερούν ήταν η χαρά της αφέλειας της μη σοβαρότητας από δυο μέτριες ομάδες που εκτός των υπολοίπων δεν κέρδισε καμία από τις δυο για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης. Δεν γίνεται να είσαι η Σερβία να γυρίζεις το παιχνίδι από 1-0 σε 1-3 και να τρως δυο γκολ με την άμυνα τόσο ψηλά στο χώρο του κέντρου . Δεν σας μιλάω για το τι χάθηκε στο live  όταν το σκορ ήταν στο 3-3 γιατί θα τρομάξετε. Όλος ο ντουνιάς έπαιξε 7+ και κλαίει τα λεφτά του.

Προσφορά* Παγκοσμίου επιπέδου! Δωρεάν – Χωρίς Κατάθεση

Ευτυχώς η Γκάνα απέδειξε ότι όταν τα πράγματα ζόρισαν αφού το 0-2 έγινε 2-2 και πέτυχε τρίτο γκολ και η άμυνα της ήταν σοβαρή μέχρι το τέλος του αγώνα. Ο Ισημερινός παίζει με την Σενεγάλη έχει δείξει πολύ σοβαρός και εκτιμώ πως θα νικήσει και θα πάρει την πρόκριση.

Το παιχνίδι ανάμεσα στο Ιράν και στις ΗΠΑ είναι ο θάνατος σου η ζωή μου. Το combo πληρώνει καλά και ας κερδίσει ο καλύτερος και πιο ικανός.

Τέλος στο παιχνίδι της Αγγλίας με την Ουαλία πιστεύω ότι μπορεί να πετύχει το πρώτο του γκολ ο Χάρι Κέιν και αυτό θα κρατήσω.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις επιλογές μου, από το ξεκίνημα της διοργάνωσης

Ισημερινός – Σενεγάλη: 1 (2.45) 60 Units (pamestoixima.gr)

Ιράν – ΗΠΑ: Goal/Goal & Over 2,5 (2.70) 90 Units (pamestoixima.gr)

Ουαλία – Αγγλία: Χάρι Κέιν Anytime Scorer (1.90) 60 Units (pamestoixima.gr)

BET στα Κόκκινα
pame stoixima

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα