Δεν πάει για τουρισμό ο Ολυμπιακός (30/11)

grigoris kokkinos
Την περασμένη αγωνιστική δεν τα πήγαν καλά οι Ελληνικές ομάδες αφού είχαμε μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Και μπορεί να είμαι από την φύση μου αισιόδοξος να πίστευα ότι μπορούσαμε και μπορούμε κάτι παραπάνω , αλλά είναι άλλο το θέλω και άλλο το τι μπορώ.

Και τα γράφω αυτά την στιγμή που πέρασαν και οι δυο επιλογές και κάναμε ταμείο. Τώρα έσφιξαν τα πράγματα η αγωνιστική φαντάζει βουνό και να θέλουν οι ομάδες μας το καλό τους θα πρέπει να κάνουν την δική τους ποδοσφαιρική υπέρβαση η οποία θα βοηθήσει κυρίως τις ίδιες ομάδες τόσο για φέτος όσο και για τα επόμενα χρόνια. Δεν είναι μόνο τα χρήματα που θα κερδίσουν αλλά και η άνοδος στην βαθμολογία που θα δώσει περισσότερες ομάδες σε μεγάλες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τα επόμενα χρόνια.

Η πρώτη μου επιλογή θα είναι το διπλό του Ολυμπιακού στην Γερμανία και εξηγούμε. Η Φράιμπουργκ ήταν τυχερή και όχι καλύτερη στο Καραϊσκάκη. Γενικότερα δεν είναι καλά και η αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού μου λέει ότι τα 4 φράγκα στο διπλό είναι πολλά. Δεν θα κάτσει να περιμένει την τελευταία αγωνιστική ο Ολυμπιακός για να συνεχίσει στην Ευρώπη αλλά θα το παλέψει και μπορεί.

Η δεύτερη επιλογή από την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Μπράιτον. Θεωρητικά και πρακτικά κανείς δεν έχει εξασφαλίσει την πρόκριση από τις δυο ομάδες και η ΑΕΚ στην Αγγλία νίκησε. Για άλλους αυτό δεν λέει τίποτα για μένα πολλά. Το να σκοράρουν και οι δυο και να γίνει και over μοιάζει η πιο πιθανή εξέλιξη.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις επιλογές μου

BET στα Κόκκινα
pame stoixima

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα