Δεν είναι τόσο «φαβορί» η Ολλανδία (16/06)

grigoris kokkinos
Η Γερμανία «τρόμαξε» κόσμο στην πρεμιέρα με το 5-1 απέναντι στην Σκωτία. Το θέμα μου είναι ότι το παιχνίδι αυτό δεν προσφέρεται για να βγάλει κανείς συμπεράσματα για το πόσο μακριά μπορεί να φτάσει και εξηγούμαι.

Ναι οι Γερμανοί ήταν καλοί, ναι πέτυχαν πέντε γκολ αλλά η Σκωτία ήταν το λιγότερο τραγική και προσωπικά δεν θυμάμαι άλλη φορά σε μεγάλη διοργάνωση ομάδα να μην έχει καμία τελική προσπάθεια για γκολ και να πετυχαίνει ένα από αυτογκόλ του αντιπάλου.

Βέβαια μπορεί να πει κάποιος και πολύ λογικά γιατί δε μετράς το ότι οι Γερμανοί ήταν αυτοί που έπαιξαν εξαιρετικά αμυντικά και λόγο ικανότητας δεν έκανε κάτι η Σκωτία. Όλα δεκτά έγραψα την εκτίμηση μου.

Τώρα στο Πολωνία Ολλανδία φαβορί οι Ουράνιε αλλά όχι σε αυτή την απόδοση. Κρατάω τα πολλά γκολ και μέχρι εκεί κι ας τα βάλουν όλα οι Ολλανδοί δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά των δυο ομάδων στα δικά μου μάτια.

Στην αναμέτρηση Σλοβενία Δανία προσωπικά πιστεύω ότι οι Δανοί είναι το φαβορί αν και θα το ήθελα πιο ψηλά. Στο 1,75 είναι οριακά δεκτό και το λέω αυτό γιατί είναι πρεμιέρα ποτέ δεν ξέρεις και ότι γράφει κάτω από 2 είναι επικίνδυνο.

Τέλος στο Σερβία Αγγλία τα έχω πει για την Αγγλία δεν χρειάζεται να γράψω κάτι παραπάνω. Σε αυτή την απόδοση όμως δεν αξίζει το διπλό. Αξία έχει να ρισκάρουμε και θα το κάνω στο να κερδίσει η Αγγλία και να δεχτεί και γκολ και αυτό για να πάρουμε πολύ καλύτερη απόδοση.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις επιλογές μου

BET στα Κόκκινα
pame stoixima

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα