Δεν είναι εύκολο το έργο των Γερμανών (29/06)

grigoris kokkinos
Φτάσαμε στις αναμετρήσεις που τα ψέματα τελειώνουν και δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη, για παραμύθια περί οικονομίας δυνάμεων , συντήρησης και πάει λέγοντας.

Δυστυχώς η UEFA έκανε τεράστιο λάθος με τις τρίτες ομάδες που περνάνε στο δεύτερο γύρο και το λέω γιατί μετά από το πρώτο παιχνίδι οι ομάδες που νίκησαν στην πρεμιέρα έπαιζαν σαν αδιάφορες. Κάνε πέντε τις ομάδες σε κάθε όμιλο, κάνε κάτι άλλο γιατί αυτό το σύστημα έδειξε ότι και εμάς έστειλε αδιάβαστους με πολλά άσχημα αποτελέσματα και τα παιχνίδια έχασαν το ουσιαστικό και πρακτικό ενδιαφέρον τους από πάρα πολύ νωρίς. Και φυσικά δε το λέω σα δικαιολογία για τα προγνωστικά του κουβά της αφεντιάς μου για να είμαστε εξηγημένοι.

Τώρα Ιταλία και Ελβετία μάχονται για μια θέση στον επόμενο γύρο. Για τους Ελβετούς τα έχω πει εξαιρετική ομάδα αλλά ασυγχώρητη για το «έγκλημα» που έκανε στο παιχνίδι με την Σκωτία. Το ζευγάρι είναι αρκετά ισορροπημένο οπότε. Βλέπω και πιστεύω ότι θα περάσει η Ιταλική ομάδα είτε στην διαδικασία της παράτασης είτε στα πέναλτι.

Η Γερμανία είναι διοργανώτρια είναι καλή ομάδα αλλά δεν την βλέπω να φτάνει μακριά. Αν την πατήσει τώρα ή στον επόμενο γύρο δε το γνωρίζω η Δανία και καλή ομάδα είναι και γκολ βάζει και δε θα παίξει για την πλάκα της αλλά για να πάρει την πρόκριση. Πιστεύω ότι το παιχνίδι ξεκινάει από το να σκοράρουν και οι δυο ομάδες και μπορεί να πάρει οπουδήποτε οπότε δύσκολη η επιλογή σημείου και το φαβορί είναι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις επιλογές μου

BET στα Κόκκινα
pame stoixima

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα