Κροατία βλέπω με under (17/12)

mundial kokkinos κατάρ
Όσες ώρες και να μελετάς ένα παιχνίδι στοιχήματος, από όποια πλευρά και αν το αξιολογήσεις φτάνει μια στιγμή για να ανατραπούν τα πάντα. Μιλάω για το πολύ γρήγορο γκολ των Γάλλων που γύρισαν πίσω έδωσαν γήπεδο στην ομάδα του Μαρόκου και έτσι ούτε μπορέσαμε να πάρουμε τον αριθμό των φάουλ  που επιλέξαμε ούτε να δούμε και κάποια στημένο χτύπημα από τον Γκριεσμάν προκειμένου να πετύχει κάποιο γκολ.

Έγραφα ότι εδώ που έφτασε το Μαρόκο με την τεχνογνωσία των Γάλλων  ήταν και πολύ και φάνηκε στο γήπεδο. Τι να κάνω τους χιλιάδες οπαδούς τους που γέμισαν τις εξέδρες. Όταν παίζεις με μια ομάδα με τόσο μεγάλο ταλέντο και βρεθείς πίσω στο σκορ τότε τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα και γίνονται ακόμα δυσκολότερα όταν είναι το πρώτο παιχνίδι της Γαλλίας που δεν δέχεται γκολ.

Προσφορά* Παγκοσμίου επιπέδου! Δωρεάν – Χωρίς Κατάθεση

Και η Κροατία την πάτησε κατά κάποιο τρόπο έχοντας παρόμοια εικόνα στο παιχνίδι. Η διαφορά τους είναι ότι οι Κροάτες και πιο έμπειρη είναι σαν ομάδα και αυτή η φουρνιά λογικά θα θέλει να κλείσει τον κύκλο της με κάτι καλό , έστω και με την κατάκτηση της τρίτης θέσης.

Εδώ βλέπω λάθος στις αποδόσεις του over και του under δεν περιμένω να δούμε πολλά γκολ. Δεν βγήκε κανένα παιχνίδι του Μαρόκου να βγει αυτό; Ας βγει και ας το χάσουμε. Από την άλλη πιστεύω ότι η Κροατία μπορεί να το κερδίσει και μάλιστα στην κανονική διάρκεια του αγώνα και πιστεύω ότι κάτι λίγα αξίζουν στον άσσο.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις επιλογές μου, από το ξεκίνημα της διοργάνωσης

Κροατία – Μαρόκο: Under 2,5 (1.90) 80 Units (pamestoixima.gr)

Κροατία – Μαρόκο: 1 (2.32) 100 Units (pamestoixima.gr)

BET στα Κόκκινα
pame stoixima

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα