Άστρο λαμπρό την οδηγεί στο Euro (09/07)

grigoris kokkinos
Δυστυχώς δε με θέλει αυτή η διοργάνωση και δεν είναι προσπάθεια για να δικαιολογήσω τη χασούρα αλλά παραδοχή της πραγματικότητας. Στις λεπτομέρειες δε περνάει η Τουρκία, φτάνει παράταση και πέναλτι αλλά δεν μπορεί η Πορτογαλία, στο φινάλε ισοφαρίζει η Γερμανία την Ισπανία στο χειρότερο παιχνίδι της δεύτερης σε αυτό το EURO. Χωρίς τύχη δε πάμε πουθενά γιατί δυστυχώς είναι και αυτό απαραίτητο στοιχείο στη δουλειά μας. Υπάρχει η νίκη και η ήττα και θα πρέπει να την αποδεχόμαστε και να κοιτάμε μπροστά.

Τώρα για το σημερινό παιχνίδι αν η Ισπανία ήταν πλήρης και δε με είχε μπερδέψει με το τελευταίο της παιχνίδι θα ήμουν με τους Ίβηρες. Από την άλλη όταν η Γαλλία δεν παίζει καλά επιθετικά αλλά από την άλλη δε δέχεται γκολ και είναι άριστη αμυντικά και μάλιστα διαθέτει ένα σωρό ποδοσφαιριστές μεγάλης κλάσης , μπορείς να τους κοντράρεις;

Δεν αλλάζω γνώμη για τον προπονητή της Γαλλίας αλλά το υλικό της ομάδας είναι αυτό που την έφερε μέχρι εδώ , γιατί να μην τα καταφέρει ακόμη μια φορά; Μπερδεμένες σκέψεις, περίεργη διοργάνωση με αρκετά πάνω κάτω αλλά δυο ομάδες που μόνο με το όνομα έχουν προχωρήσει και μιλάω για την Γαλλία σήμερα και την Αγγλία αύριο.

Θα πάω κόντρα λοιπόν σε αυτό που πίστευα πριν από τον προηγούμενο γύρο και θα ποντάρω πρόκριση της Γαλλίας είτε στην διάρκεια της παράτασης είτε στην διάρκεια των πέναλτι. Με απλά Ελληνικά πιστεύω ότι πέρα από την ποιότητα της ομάδας που είναι δεδομένη άστρο λαμπρό την οδηγεί τη Γαλλία.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις επιλογές μου

BET στα Κόκκινα
pame stoixima

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα