Ανώτερος ο Παναθηναϊκός (26/11)

grigoris kokkinos
Άλλο τι θέλεις , άλλο τι πιστεύεις, άλλο τι περιμένεις και άλλο τι συμβαίνει τελικά. Δεν μας δικαίωσαν οι επιλογές μας την περασμένη αγωνιστική και μου έκανε άσχημη εντύπωση ότι κάποιοι φίλοι της ΑΕΚ έδειξαν ιδιαίτερα ενοχλημένοι για την επιλογή μας στο στοίχημα.

Λοιπόν κύριοι, μάγκες , φίλοι οι εχθροί όταν παίζουμε τα λεφτά μας και μιλάω για την αφεντιά μου δεν έχουμε ούτε συναισθήματα, ούτε συμπάθειες , ούτε αντιπάθειες ούτε τίποτα. Περιμένουμε με μεγάλη αγωνία πάντα να πάμε ταμείο και χαιρόμαστε γιατί διαβάσαμε ένα παιχνίδι σωστά. Θα μπορούσα να αρχίσω να λέω δικαιολογίες όπως πως το έχασες ρε άχρηστε από το ένα μέτρο ( που το έχασε) και πάει λέγοντας. Εδώ θέλουμε ταμεία και να είμαστε στα συν. Δεν ψάχνουμε ούτε για δημόσιες σχέσεις ούτε για παραμύθια.

Ο πρόλογος είναι κάτι που έχουν πολύ και καλά κάνουν αλλά από εμένα θα ακούτε την αλήθεια και όχι δικαιολογίες. Μου αρέσει η κριτική αλλά ο πρώτος που χάνει είναι ο Γρηγόρης και φυσικά η εμπιστοσύνη που μου δείχνουν οι φίλοι του στοιχήματος. Μόνο μια επιλογή έχω αυτή την εβδομάδα αφού δεν ψήθηκα από το πρόγραμμα και δεν βλέπω κάτι άλλο που να με συγκινεί.

Θα κρατήσω το διπλό του Παναθηναϊκού στο 2,15 που δείχνει μακράν η πιο σοβαρή ομάδα του πρωταθλήματος αντιμετωπίζει ένα καλό Άρη που δεν πιστεύω όμως ότι μπορεί να του στερήσει τη νίκη. Μιλάμε πάντα με αυτή την απόδοση όχι αν αρχίσει και κατηφορίζει. Αν πέσει κάτω από τα δυο φράγκα να πάτε πάσο τόσο απλά.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις επιλογές μου

BET στα Κόκκινα
pame stoixima

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα