Αξία στο διπλό με γκολ της ΑΕΚ (20/04)

grigoris kokkinos
Όσο πλησιάζουμε προς το φινάλε τόσο θα ρισκάρουμε μεγαλύτερα πονταρίσματα στα δελτία μας. Ο λόγος είναι γνωστός εδώ και χρόνια.

Αν για παράδειγμα ποντάρουμε 10 units στα δελτία μας στην διάρκεια της χρονιάς σε δελτία μεγάλου ρίσκου, στο τέλος που κρίνεται ένα πρωτάθλημα ή μια παραμονή στην κατηγορία τότε οι ομάδες που δεν θα τα καταφέρουν θα χάσουν πολλά περισσότερα πρακτικά πάντα από εμάς που θέλουμε κερδισμένα δελτία.

Βέβαια είδατε ότι στο Βόλο αυτό δεν έγινε πραγματικότητα αλλά αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι αλλιώς θα ήμασταν πλούσιοι. Τώρα θα παρατηρήσετε ότι οι αποδόσεις για τις ενδιαφερόμενες ομάδες «βουλιάζουν» από ώρα σε ώρα. Θα κρατήσω το διπλό του Παναιτωλικού αφού αξίζει πρώτον σαν ομάδα δεύτερον μετά το διπλό στα Γιάννινα ο Αστέρας τελείωσε και μαθηματικά και από τις υπόλοιπες ομάδες που παλεύουν για την παραμονή είναι η πιο σοβαρή στα δικά μου μάτια.

Στο παιχνίδι στις Σέρρες μου έχει μπει κάτι και το γράφω μάλιστα μετά τα όσα φωνάζει ο πρόεδρος του Βόλου. Καταλογισμός πέναλτι στον αγώνα από έναν διαιτητή που τα δίνει συχνά σε συνδυασμό με την κακή ψυχολογία της ομάδας του ΠΑΣ.

Η τελευταία μου επιλογή θα είναι από το παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ. Πιστεύω ότι η ΑΕΚ θα νικήσει αλλά η απόδοση είναι απαγορευτική. Το να κερδίσει όμως σε συνδυασμό με το να σκοράρει και ο Άρης δίνουν μια σχετικά καλή απόδοση άξια να ρισκάρουμε τα χρήματα μας.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις επιλογές μου

BET στα Κόκκινα
pame stoixima

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα