Αξία έχουν τα ειδικά στοιχήματα

mundial kokkinos κατάρ
Το στοίχημα δεν είναι υπόθεση εργασίας, ούτε και κάτι που υπάρχει απαραίτητα λογική. Αυτό που έχει σημασία είναι η αξία. Το Κατάρ έχασε εύκολα, πολύ εύκολα από τον Ισημερινό με 2-0 και όσοι πονηροί περιμέναμε άλλο αποτέλεσμα την πατήσαμε με πρώτο και καλύτερο την αφεντιά μου, μαζί με τον περίεργο από την Μέση Ανατολή που είπε για το Χ ημίχρονο  άσσο τελικό με σκορ 1-0 υπέρ των διοργανωτών.

Σήμερα έχουμε θεωρητικά εύκολα παιχνίδια με την Αγγλία να είναι ξεκάθαρο φαβορί κόντρα στο Ιράν και την Ολλανδία κόντρα στην Σενεγάλη.  Για το δύσκολο μιλάμε στο τέλος. Στο παιχνίδι της Αγγλίας εκτιμώ ότι εύκολα ή δύσκολα οι Άγγλοι θα πάρουν τη νίκη. Το να σκοράρει ο Χάρι Κέιν σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα έχει αξία και θα το κρατήσω.

Προσφορά* Παγκοσμίου επιπέδου! Δωρεάν – Χωρίς Κατάθεση

Το παιχνίδι της Σενεγάλης με την Ολλανδία μοιάζει εύκολο με ξεκάθαρο φαβορί τους Ολλανδούς αλλά δεν θα το τιμήσω γιατί πολύ απλά κάτι δεν μου αρέσει, δεν μου κολλάει και δεν το ποντάρω. Αντίθετα από το «δύσκολο» παιχνίδι της βραδιάς βρίσκω αξία στο να ποντάρω σε ειδικό στοίχημα.

Είναι ρίσκο να ποντάρεις στο αν θα νικήσει η Αμερική ή η Ουαλία. Σε καλύτερη κατάσταση μου φαίνονται οι ΗΠΑ και σε αυτούς θα ποντάριζα αν θα έπρεπε αν επιλέξω μια από τις δυο ομάδες. Προτιμώ όμως το να σκοράρει ο Πούλισικ σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα με απόδοση που είναι κοντά στα τέσσερις φορές τα λεφτά μου.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις επιλογές μου, από το ξεκίνημα της διοργάνωσης

Αγγλία – Ιράν: Χάρι Κέιν anytime scorer (2.10) 20 units (pamestoixima.gr)

ΗΠΑ – Ουαλία: Πούλισικ anytime scorer (3.77) 20 units (pamestoixima.gr)

BET στα Κόκκινα
pame stoixima

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα