Μακροχρόνιο Στοίχημα Ποδόσφαιρο

μακροχρόνιο στοίχημα ποδόσφαιρο

ο μακροχρόνιο στοίχημα έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και δεν είναι λίγοι αυτοί που το προτιμούν από το παραδοσιακό στοίχημα. Ειδικά οι παίκτες που ασχολούνται με στοίχημα μακροπρόθεσμο στο ποδόσφαιρο είναι πολλοί, αποδεικνύοντας ότι αποτελεί μια πολύ καλή στοιχηματική επιλογή για τον οποιονδήποτε. Η αγορά των μακροχρόνιων bets έχει εξελιχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια, προσφέροντας μας πολλές επιλογές. Πέρα από την κλασική επιλογή του νικητή μιας διοργάνωσης, οι αγορές έχουν αυξηθεί τόσο με ομαδικά όσο και με ατομικά μακροχρόνια στοιχήματα κάθε είδους. Ωστόσο, πόσο κερδοφόρο μπορεί να είναι ένα Μακροχρόνιο Στοίχημα Ποδόσφαιρο ;

Στο παρακάτω κείμενο του Bet-Prognostika.com θα δούμε τις πιο συνηθισμένες στοιχηματικές αγορές που αφορούν τα μακροχρόνια bets σε ότι αφορά το ποδόσφαιρο και τι θα πρέπει να προσέξουμε πριν κάνουμε την επιλογή μας. Επίσης θα μάθουμε τι στρατηγικές είναι καλύτερα να ακολουθήσουμε ώστε να βγούμε όσο το δυνατόν κερδισμένοι από αυτό.

Κορυφαίες αποδόσεις από τη Stoiximan

Τι είναι το Μακροχρόνιο Στοίχημα Ποδόσφαιρο

Μακροχρόνιο Στοίχημα Ποδόσφαιρο

Η πιο συνηθισμένη επιλογή στο μακροχρόνιο στοίχημα ποδόσφαιρο είναι ο νικητής μιας διοργάνωσης ή ενός πρωταθλήματος. Κάποια παραδείγματα είναι το ποντάρισμα στον νικητή της Πρέμιερ Λιγκ, του Τσαμπιονς Λιγκ ή του Μουντιάλ. Οι επιλογές μας όμως δεν περιορίζονται μόνο στο νικητή, καθώς την εμφάνιση τους έχουν κάνει και άλλα σημεία.

Για παράδειγμα, έχουμε τη δυνατότητα να ποντάρουμε στο ποιος πιστεύουμε ότι θα είναι ο πρώτος σκόρερ μιας διοργάνωσης ή αν θα τερματίσει μια ομάδα στις πρώτες έξι του πρωταθλήματος. Γενικά οι επιλογές που θα βρούμε είναι πολλές και συνήθως προσφέρονται σε ικανοποιητικές αποδόσεις.

Πιο συγκεκριμένα, η γκανιότα που προσφέρεται στις περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες, όπως η Stoiximan και η Novibet, είναι μεταξύ 6-7%. Όμως υπάρχουν και περιπτώσεις όπως η Bet365, όπου η γκανιότα μπορεί να πέσει και κάτω από το 5%, κάνοντας την ιδανική περίπτωση για όποιον θέλει να παίξει μακροχρόνιο Στοίχημα Ποδόσφαιρο.

Πάντως θα πρέπει να γνωρίζουμε πως δεν έχουν όλες οι εταιρίες τις ίδιες αγορές. Η στοιχηματική εταιρία με τις περισσότερες επιλογές που αφορούν το μακροχρόνιο στοίχημα είναι η Stoiximan. Από εκεί και πέρα ακολουθούν η Bet365 αλλά και το Pamestoixima με αρκετές στοιχηματικές επιλογές.

Υψηλές αποδόσεις στην κορυφαία εταιρία

Πως να κερδίσω με Μακροχρόνιο Στοίχημα Ποδόσφαιρο

no goal

Αν και οι επιλογές που έχουμε στο Μακροχρόνιο Στοίχημα Ποδόσφαιρο είναι σχετικά απλές, θα πρέπει να κάνουμε την έρευνα μας πριν ποντάρουμε στην ομάδα που θέλουμε και να προσέξουμε σε κάποια συγκεκριμένα σημεία.

Καταρχάς πρέπει να έχουμε στο νου μας ότι το μακροχρόνιο στοίχημα ποδόσφαιρο είναι αρκετά διαφορετικό σε σχέση με το ποντάρισμα ενός αγώνα. Έτσι και το διάβασμα που θα κάνουμε θα πρέπει να είναι διαφορετικό. Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να ελέγξουμε, είναι η ομάδες τι μεταγραφές έχουν κάνει αλλά και ποιοι παίκτες έφυγαν. Θα ήταν καλό να κάνουμε μια σύγκριση με την απόδοση που είχε η κάθε ομάδα την προηγούμενη χρονιά, και αν βελτιώθηκαν ή αποδυναμώθηκαν αντίστοιχα.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

Οι πιθανές αλλαγές στο τεχνικό τιμ παίζουν και αυτές μεγάλο ρόλο. Η έλευση ενός νέου προπονητή μπορεί να υποδεικνύει για μια ομάδα καλύτερη πορεία από την περσινή, άρα και καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Έπειτα θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας και την προετοιμασία της ομάδας και τα αποτελέσματα που έφερε στα φιλικά. Αν και το Μακροχρόνιο Στοίχημα Ποδόσφαιρο είναι “μαραθώνιος”, μια καλή προετοιμασία ομάδας μπορεί να μας δώσει πληροφορίες για το πόσο μακριά μπορεί να φτάσει.

Σε διοργανώσεις όπως το Μουντιάλ που θα γίνει φέτος, θα πρέπει να κοιτάξουμε την αποστολή της κάθε ομάδας και ποιους παίκτες έχει ενσωματώσει. Η επιλογή του προπονητή είναι επίσης σημαντική, ενώ θα πρέπει να δώσουμε βαρύτητα και στο πρόγραμμα της κάθε ομάδας. Μία εύκολη διασταύρωση και ένα ευνοϊκό πρόγραμμα μπορεί να μας υποδείξει ποια ομάδα ίσως φτάσει ευκολότερα στον τελικό.

Στρατηγική για Μακροχρόνιο Στοίχημα Ποδόσφαιρο

PngItem 6796659

Ένα σημαντικό “όπλο” για τον παίκτη στο μακροχρόνιο στοίχημα ποδόσφαιρο, είναι η δυνατότητα του cash out. Οπότε μια καλή στρατηγική για μακροχρόνιο στοίχημα ποδόσφαιρο, είναι να επιλέξουμε μια ομάδα η οποία θεωρούμε πως στο πρωτάθλημα της θα τα πάει καλά. Ειδικότερα αν έχει εύκολο πρόγραμμα στην αρχή του πρωταθλήματος και όντως μετά το πέρας κάποιων αγωνιστικών βρίσκεται στις πρώτες θέσεις, μπορούμε να κασάρουμε το κέρδος μας μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop

Ο καλύτερος τρόπος να παίξεις μακροχρόνιο στοίχημα ποδόσφαιρο είναι κάνοντας μονές επιλογές. Τα παρολί με τα πολλά σημεία συνήθως δεν έχουν τύχη και δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο την περίπτωση του cash out. Άρα όταν θέλουμε να τοποθετήσουμε μακροχρόνιο στοίχημα στο ποδόσφαιρο, το μονό αποδεκτό είναι η πιο σωστή επιλογή. Εναλλακτικά, μπορούμε να ποντάρουμε σε ένα παρολί 2-3 σημείων, παίρνοντας όμως και το ανάλογο ρίσκο.

Επίσης μια καλή στρατηγική που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε, είναι να ποντάρουμε σε ομάδες που δεν ξεκίνησαν καλά το πρωτάθλημα τους αλλά περιμένουμε να ανέβουν. Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι η Μάντσεστερ Σίτι ξεκινάει το πρωτάθλημα με δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Η απόδοση που δίνει για κατάκτηση πλέον θα έχει ανέβει σε σχέση με αυτή που ήταν πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να ποντάρουμε πάνω της εφόσον θεωρήσουμε πως θα ανέβει.

Τύποι Bet μακροχρόνιου στο ποδόσφαιρο

Μακροχρόνιο Στοίχημα Ποδόσφαιρο

Στο μακροχρόνιο στοίχημα ποδόσφαιρο θα βρούμε πολλές αγορές από τις οποίες μπορούμε να διαλέξουμε σημείο. Άλλες πιο συνηθισμένες, άλλες όχι τόσο, ας ρίξουμε μια ματιά στις διαθέσιμες επιλογές που θα βρούμε στις στοιχηματικές εταιρίες.

Ο νικητής πρωταθλήματος ή κυπέλου είναι οι πιο συνηθισμένες αγορές που θα βρούμε στο στοίχημα μακροχρόνιο στο ποδόσφαιρο και συγκεντρώνουν τον μεγαλύτερο τζίρο. Εκτός από νικητή διοργάνωσης, θα βρούμε και σημεία για τερματισμό στην πρώτη τριάδα, τετράδα ή εξάδα. Από την άλλη, στα κύπελα έχουμε επιπλέον επιλογές όπως αν μια ομάδα φτάσει στον τελικό ή στους τέσσερις του θεσμού.

Εδώ βρίσκεις τεράστια ποικιλία μακροχρόνια bets

Ένα αντίστοιχο μακροχρόνιο στοίχημα ποδόσφαιρο είναι ο νικητής διοργάνωσης. Τέτοια παραδείγματα είναι το Τσάμπιονς Λιγκ, το Γιουρόπα Λιγκ και το Μουντιάλ. Σε τέτοιες περιπτώσεις θα βρούμε στοιχήματα που αφορούν τους νικητές ομίλων ή ποια ομάδα θα προκριθεί από τον όμιλο.

Τα μακροχρόνια παικτών αποτελούν και αυτά ένα κομμάτι του συγκεκριμένου τύπου στοιχήματος. Το σημείο του πρώτου σκόρερ είναι το πιο συνηθισμένο, αλλά υπάρχουν περιπτώσεις όπου θα βρούμε επιλογές και για τον πρώτο σε ασίστ.

Τέλος, εκτός από τα παραπάνω, θα βρούμε και ειδικά στοιχήματα όπως ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή πόσα γκολ θα σκοράρει σε μια σεζόν μια ομάδα. Συνήθως είναι στοιχήματα που έχουν να κάνουν με την επικαιρότητα και θα τα βρούμε διαθέσιμα σε αρκετές στοιχηματικές εταιρίες.

Εδώ κάνεις παιχνίδι με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr