Βγάλε κέρδος με goliath

goliath system

Υπάρχουν κάποια συστήματα στο κόσμο του στοιχήματος τα οποία μπορούν να χαρακτηριστούν ως γίγαντες. Ένα τέτοιο σύστημα είναι το Goliath, δικαιολογώντας με τον καλύτερο τρόπο το όνομά του. Πρόκειται για ένα σύστημα όπου ο παίκτης καλείται να επιλέξει 8 σημεία, με το Goliath στοίχημα να μας δίνει 247 πιθανούς συνδυασμούς.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, το συγκεκριμένο σύστημα είναι ένας τρόπος στοιχηματισμού που περιέχει αρκετό ρίσκο και δεν είναι για όλους τους παίκτες. Ωστόσο, ανάλογα με την περίπτωση, μπορεί να αποτελέσει ίσως μια καλή λύση. Όμως πόσο χρήσιμο μπορεί να είναι ένα τέτοιο σύστημα σε έναν “καθημερινό” παίκτη;

Παρακάτω, σε αυτόν τον οδηγό του Bet-Prognostika, θα δούμε αναλυτικότερα τι είναι το σύστημα Goliath και αν αξίζει εν τέλη το χρόνο μας ένας τέτοιος τρόπος στοιχηματισμού. Επίσης θα δούμε ποια πλεονεκτήματα έχει το Goliath, σε ποιες εταιρίες θα το βρούμε διαθέσιμο για στοιχηματισμό και ποια στρατηγική θα ήταν προτιμότερο να ακολουθήσουμε σε ένα τέτοιο γιγαντιαίο σύστημα.

Παιχνίδι με την αξιοπιστία του Pamestoixima.gr

Τι είναι το σύστημα goliath και πως παίζεται

goliath

Το Goliath είναι από τα μεγαλύτερα συστήματα που θα βρούμε στο στοίχημα και στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες, προσφέροντας – στην κυριολεξία – εκατοντάδες συνδυασμούς μέσα από ένα σύνολο 8 επιλογών. Οι συνολικοί συνδυασμοί φτάνουν τους 247 και είναι οι εξής: μία οχτάδα, 8 εφτάδες, 28 εξάδες, 56 πεντάδες, 70 τετράδες, 56 τριάδες και 28 δυάδες. Όπως βλέπουμε οι συνδυασμοί είναι πάρα πολλοί και εφόσον όλα τα αποτελέσματα επαληθευθούν, μπορούν να μας δώσουν πολύ μεγάλα κέρδη.

Ωστόσο εδώ θα πρέπει να προσέξουμε το ποντάρισμά μας. Αυτό σημαίνει ότι επειδή το σύστημα Goliath μας δίνει 247 συνδυασμούς, αντίστοιχο θα είναι και το συνολικό ποντάρισμα. Για παράδειγμα, αν υποθέσουμε ότι θέλουμε να στοιχηματίσουμε έστω ένα ευρώ, το συνολικό κόστος του δελτίου μας θα ανέβει στα 247 ευρώ. Είναι ένα ποσό που σίγουρα ο μέσος παίκτης θα δυσκολευτεί αρκετά να ρισκάρει.

Για να γίνει λίγο πιο κατανοητό τι είναι το σύστημα Goliath ας προχωρήσουμε σε κάποια παραδείγματα. Όπως είπαμε χρειαζόμαστε 8 σημεία για τοποθετήσουμε το συγκεκριμένο σύστημα. Για την ευκολία των υπολογισμών μιας και οι συνδυασμοί είναι πολλοί, ας υποθέσουμε ότι οι 8 επιλογές μας έχουν απόδοση 2.00 η κάθε μία. Για ποντάρισμα θα κρατήσουμε το 1 ευρώ, οπότε όπως αναφέραμε, η αξία του δελτίου μας είναι στα 247 ευρώ. Με πόσες επιτυχημένες επιλογές θα είμαστε κερδισμένοι από το εν λόγω σύστημα;

Ας ξεκινήσουμε με την ιδανική περίπτωση των 8 σωστών προβλέψεων. Εφόσον και τα 8 σημεία επαληθευτούν, τότε τα συνολικά μας κέρδη και από τους 247 συνδυασμούς θα είναι 6.544 ευρώ. Όπως βλέπουμε το σύστημα αποδίδει εξαιρετικά σε αυτή την περίπτωση. Όμως τι γίνεται αν χάσουμε έστω ένα σημείο;

goliath

Αν επαληθευτούν τα 7 από τα 8 σημεία του δελτίου μας, τότε τα κέρδη μας πέφτουν στα 2.172 ευρώ. Οπότε το σύστημα αποδίδει ακόμα εξαιρετικά κέρδη, σε σχέση πάντα με την αξία του δελτίου μας. Κερδισμένοι θα είμαστε όμως ακόμα και αν χάσουμε δύο σημεία από το δελτίο μας, δηλαδή έχουμε 6 στις 8 επιτυχίες. Εκεί τα κέρδη πέφτουν μεν στα 716 ευρώ, ωστόσο παραμένει ακόμα θετικό το πρόσημο στο λογαριασμό μας.

Όταν ωστόσο οι επιτυχίες μειώνονται κι άλλο, τότε αρχίζει η ζημιά. Για παράδειγμα, με 5 στα 8 σωστά σημεία, η επιστροφή μας είναι στα 232 ευρώ. Θα μπορούσε κάποιος να το χαρακτηρίσει ως money back, αλλά η αλήθεια είναι ότι είμαστε 15 ευρώ λιγότερα. Πόσο μάλλον αν τα σημεία που προβλέψαμε σωστά είναι ακόμα λιγότερα. Για παράδειγμα, με 4 επιτυχίες στο δελτίο μας, τότε η επιστροφή μας είναι στα 72 ευρώ. Έχουμε χάσει δηλαδή 175 ευρώ από το αρχικό ποντάρισμα μας.

Θεωρητικά επιστροφή έχουμε αν επαληθευτούν έστω 2 από τους 8 αγώνες. Πρακτικά όμως η επιστροφή είναι πολύ μικρή και ουσιαστικά το δελτίο μας θεωρείται χαμένο. Παρόλα αυτά, θα πρέπει να κάνουμε τη σημείωση ότι τα παραπάνω παραδείγματα βασίζονται ότι όλα τα σημεία έχουν απόδοση 2.00. Εάν οι επιλογές μας έχουν μεγαλύτερες αποδόσεις, τότε η επιστροφή μας θα είναι μεγαλύτερη, ακόμα και στις περιπτώσεις που έχουν επαληθευτεί λιγότερα από 8 σημεία. Πάντως ακόμα και έτσι θα είναι δύσκολο να καλυφθεί το ποσό του πονταρίσματος και να μιλήσουμε για κέρδος εάν δεν προβλέψουμε τουλάχιστον 6 από τα 8 σημεία σωστά.

Live Streaming* & Cashout* στη Betshop

Goliath στο στοιχημα: Η κορυφαία στρατηγική

goliath

Αφού είδαμε τι είναι το σύστημα Goliath και πως λειτουργεί, θα πρέπει να δούμε με ποια στρατηγική θα μπορούσε να μας αποδώσει κέρδος. Το καλό είναι ότι όλες οι κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες όπως η Stoiximan, η Winmasters και το PameStoixima προσφέρουν το συγκεκριμένο σύστημα για άμεσο στοιχηματισμό. Κάτι αντίστοιχο θα βρούμε και στη Novibet, όμως θα πρέπει να ποντάρουμε ξεχωριστά σε κάθε σύνολο συνδυασμών (πχ δυάδες, τριάδες, τετράδες, κλπ).

Αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι το σύστημα Goliath έχει μικρές πιθανότητες κέρδους. Αν επιπλέον υπολογίσουμε και την υψηλή αξία τους δελτίου, μπορούμε να καταλάβουμε ότι είναι ένα σύστημα ειδικών περιστάσεων που δεν χωράει στα πλαίσια της καθημερινής ενασχόλησης με το στοίχημα.

Ωστόσο, μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα καλό σύστημα για κάποιον που αρέσκεται να ποντάρει σε σημεία μεγάλων αποδόσεων όπως είναι τα ημίχρονα/τελικά. Σε τέτοιες περιπτώσεις, αν υποθέσουμε ότι τα σημεία αυτά δίνουν έναν μέσο όρο αποδόσεων 6.00, τότε ακόμα και με μόλις 3 στις 8 επιτυχίες θα έχουμε κέρδος.

Έχοντας ως στόχο τις μεγάλες αποδόσεις αλλά και υπολογίζοντας την αξία του δελτίου, το Goliath θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ικανοποιητικά και στα μακροπρόθεσμα στοιχήματα. Για παράδειγμα, μπορούμε να επιλέξουμε 8 νικήτριες ομάδες από διαφορετικά πρωταθλήματα οι οποίες θα δίνουν απόδοση πάνω από 5.00 η κάθε μία. Δεδομένου ότι είναι ένα ποντάρισμα το οποίο θα διαρκέσει όλη την αγωνιστική χρονιά, μπορούμε να πούμε ότι το συνολικό κόστος του δελτίου αξίζει το ρίσκο.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα στην Winmasters

Τα πλεονεκτήματα του να παίζεις με το συστημα goliath

goliath

Στις παραπάνω παραγράφους καταλάβαμε τι είναι το σύστημα Goliath και το ρίσκο που περιέχει. Μπορούμε να περιγράψουμε το Goliath ως ένα ιδιαίτερο σύστημα το οποίο πολλοί πιθανότατα δεν θα βρουν χρήσιμο. Ωστόσο αυτοί που προτιμούν να παίζουν μεγάλες αποδόσεις ενδεχομένως να τους ωφελήσει. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα ενός Goliath bet ωστόσο είναι ότι στην περίπτωση που όλα τα σημεία μας αποδειχθούν σωστά, τότε μπορεί να αποφέρει εξαιρετικά κέρδη.

Ακόμα ένα πλεονέκτημα που έχει ένα Goliath στοίχημα, είναι ότι δεν έχει κάποιο ελάχιστο όριο όσον αφορά το ποντάρισμα του. Για παράδειγμα, αν θέλει κάποιος να το δοκιμάσει μπορεί να ποντάρει έστω 10 cents για να δει πως λειτουργεί και αν τον συμφέρει. Βέβαια ακόμα και σε αυτήν τη περίπτωση, η αξία του δελτίου θα ανέβαινε 24,70 ευρώ, άρα καταλαβαίνουμε το ρίσκο του συγκεκριμένου συστήματος. Παρόλα αυτά δεν είναι απαγορευτικό.

Επίσης, μπορεί να αποδειχθεί καλή λύση για μακροπρόθεσμα στοιχήματα και μπορεί να περιέχει συνδυασμούς σημείων από όλα τα αθλήματα. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε οποιονδήποτε τύπο μακροπρόθεσμου στοιχήματος επιθυμούμε και να το εντάξουμε στο δελτίο μας.

Υψηλές αποδόσεις στην κορυφαία εταιρία