Προγνωστικά Eurobasket 2022: Ο Σλούκας και 7 ακόμα επιλογές!

Eurobasket
Ημέρα γεμάτη αγώνες η σημερινή στο Eurobasket 2022 (06/09), επομένως πάμε απευθείας στις επιλογές μας δίχως να χάνουμε χρόνο. Ξέρουμε πως τα αποτελέσματα των τελευταίων ημερών δεν είναι ιδανικά, ωστόσο είμαστε σίγουροι πως με την καλή δουλειά θα επιστρέψουμε στα ταμεία!
  • Πρώτη επιλογή από το σημερινό πρόγραμμα του Eurobasket το over 3,5 ασίστ του Κώστα Σλούκα. Ο διεθνής γκαρντ ανεβάζει μέρα με την ημέρα την απόδοσή του, η επιστροφή του Γιώργου Παπαγιάννη θα τον βοηθήσει στο παιχνίδι του, επομένως το να μοιράσει τουλάχιστον 4 ασίστ στο Ελλάδα – Ουκρανία μόνο απίθανο δεν φαντάζει.
  • Επόμενη στάση στο Βέλγιο – Τουρκία. Ο Εργκίν Αταμάν ποντάρει πολλά στον Σέιν Λάρκιν, ο ίδιος πραγματοποιεί θετικές εμφανίσεις και στο σκοράρισμα και στη δημιουργία, επομένως το να γεμίσει τη στατιστική του απέναντι στο Βέλγιο είναι σενάριο που συγκεντρώνει καλές πιθανότητες επαλήθευσης.
  • Στο Ολλανδία – Πολωνία θα δείξουμε εμπιστοσύνη στον Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι. Ο σέντερ της Πολωνίας παίζει 25+ λεπτά ανά παιχνίδι, στο φετινό Eurobasket, έχει ταλέντο κάτω από το καλάθι και απέναντί του δεν θα βρει τρομερούς αμυντικούς.
  • Θα κρατήσουμε και το over πόντων του Άτιτς στο Βοσνία – Γαλλία. Δεν πρόκειται για το πρώτο βιολί της Βοσνίας, ωστόσο έχει ρόλο, παίρνει λεπτά και σκοράρει 6+ πόντους κατά μέσο όρο. Γιατί να μην σκοράρει τουλάχιστον 5 απέναντι στη Βοσνία;
image 1
  • Στο Μαυροβούνιο – Ισπανία θα εμπιστευτούμε τον Λόπεζ-Αροστέγκι. Ο πρώτος που τον εμπιστεύεται είναι ο Σέρζιο Σκαριόλο, επομένως αφού τον εμπιστεύεται ο προπονητής του, γιατί να μην το κάνουμε εμείς; Το να βάλει 2 τουλάχιστον τρίποντα είναι πολύ πιο πιθανό από το 2.15 που συναντάμε ως απόδοση.
  • Πάμε και στο Ουγγαρία – Λιθουανία. Παιχνίδι τελικός για τους Λιθουανούς, οι οποίοι είναι στο 0/3 και κινδυνεύουν με αποκλεισμό. Ο Γιοκουμπάιτις θα πρέπει να βγει μπροστά, οι Ούγγροι δεν έχουν τα όπλα να τον περιορίσουν, συνεπώς το over 7,5 στους προσωπικούς του πόντους μοιάζει safe επιλογή για ποντάρισμα.
  • Πολύ μεγάλο παιχνίδι είναι και το Γερμανία – Σλοβενία. Ο Λούκα Ντόντσιτς θα πρέπει να βγει μπροστά, ωστόσο λύσεις θα πρέπει να δώσουν και οι άλλοι παίκτες, όπως για παράδειγμα ο Πρέπελιτς, που έχει το ταλέντο για να σκοράρει 10+ πόντους.
image 1
  • Τέλος, safe επιλογή μοιάζει το over πόντων του Ρίκι. Δεν είναι το βασικό «όπλο» της ιταλικής ομάδας στο φετινό Eurobasket, σε καμία περίπτωση, ωστόσο παίρνει λεπτά συμμετοχής, έχει ρόλο κυρίως λόγω της καλής του άμυνας και το over 3,5 μπορεί να επιβεβαιωθεί σχετικά άνετα, καθώς ψάχνουμε αποκλειστικά δύο καλάθια για να πάμε στο ταμείο.

Βρες εδώ τις καθημερινές επιλογές από το Eurobasket καθώς και Μακροχρόνια στοιχήματα

Ελλάδα – Ουκρανία: Σλούκας over 3,5 ασίστ (2.15) – 25 units (Pamestoixima.gr)

Βέλγιο – Τουρκία: Λάρκιν over 19,5 πόντοι και ασίστ (1.93) – 25 units (Pamestoixima.gr)

Ολλανδία – Πολωνία: Μπαλτσερόφσκι over 11,5 πόντοι (1.75) – 35 units (Pamestoixima.gr)

Βοσνία – Γαλλία: Άτιτς over 4,5 πόντοι (2.10) – 15 units (Pamestoixima.gr)

Μαυροβούνιο – Ισπανία: Λόπεζ-Αροστέγκι over 1,5 εύστοχα τρίποντα (1.80) – 15 units (Pamestoixima.gr)

Ουγγαρία – Λιθουανία: Γιοκουμπάιτις over 7,5 πόντοι (1.80) – 20 units (Pamestoixima.gr)

Γερμανία – Σλοβενία: Πρέπελιτς over 9,5 πόντοι (1.87) – 25 units (Pamestoixima.gr)

Ιταλία – Κροατία: Ρίκι over 3,5 πόντοι (1.70) – 30 units (Pamestoixima.gr)