Όλα για όλα το Περιστέρι (30/05)

Περιστέρι
Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Το σημερινό πρόγραμμα έχει μεγάλο ενδιαφέρον στο άθλημα του μπάσκετ αλλά και του τένις. Εμείς θα αναλύσουμε το τελευταίο παιχνίδι της σειράς στην Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και το Περιστέρι το οποίο και περιμένουμε σήμερα να βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους.

Ο Παναθηναϊκός δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να φτάσει η σειρά στο τελευταίο παιχνίδι, καθώς ξέρει πως είναι φτάσουν εκέι, όλα μπορούν να συμβούν. Με τις εμφανίσεις όμως που έκανε στην έδρα του Περιστερίου δεν μπορούσε να γίνει κάτι καλύτερο. Εντός έδρας έχει 6 συνεχόμενες νίκες εναντίον της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη και λογικά θα μπορέσει σήμερα να πάρει την πρόκριση, όπου στον τελικό τον περιμένει ο Ολυμπιακός.


Βρείτε τις καλύτερες αποδόσεις για την Βasket League στην Νovibet

Τρεις φορές τον κέρδισε φέτος τον Παναθηναϊκό το Περιστέρι. Μία στην κανονική διάρκεια και άλλες 2 στα play off. Σίγουρα δε θα έχει τόσο πίεση και άγχος σήμερα όσο η ομάδα του Χρήστο Σερέλη και αυτό είναι καλό για την ομάδα. Θα πρέπει να βρει πόντους από την περιφέρεια αν θέλει να μείνει κοντά στο σκορ. Πλήρης και οι 2 ομάδες αναμένουμε ένα καλό παιχνίδι με την ομάδα του Σπανούλη να πουλάει ακριβά το τομάρι της, από την στιγμή που έκανε την υπέρβαση και έφτασε μέχρι εδώ.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις επιλογές μου

Επιλογή μας το να βάλουν και οι 2 ομάδες πάνω από 149,5 πόντους στο παιχνίδι και ένα χάντικαπ +17,5 πόντους στο Περιστέρι.


Για σημεία, live betting και χαβαλέ για το στοίχημα και όχι μόνο, ελάτε στην παρέα μας στο Facebook και στο Telegram.