Με φόρα ο Ολυμπιακός (19/02)

Ολυμπιακός
Καλημέρα σας φίλοι αναγνώστες με τρεις επιλογές και φυσικά ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να λείπει απ’ το σημερινό μας ποντάρισμα, καθώς και η πρώτη κατηγορία της Πολωνίας και η αγαπημένη μας φυσικά Β Ισπανίας. Και επειδή το “λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν” πάμε στο κύριος πιάτο!

Λαμία – Ολυμπιακός Η ουραγός Λαμία αγνοεί τη χαρά της νίκης εδώ και μήνες για το πρωτάθλημα. Έχει θέση τον εαυτό της υποψήφιο προς υποβιβασμό αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά. Ο Ολυμπιακός φαντάζει Γολιάθ μπροστά της και θα μπει στον αγωνιστικό χώρο για να καθαρίσει τον αγώνα. Οι απουσίες των Χάμες Ροντρίγκεζ λόγω ενοχλήσεων και του Εμβιλά λόγω τιμωρίας δύσκολα θα προβληματίσουν τους ερυθρόλευκους. Έτσι συνοψίζοντας ο Ολυμπιακός θα κυριαρχήσει στην έδρα της Λαμίας οπότε η επιλογή μας είναι το 2/2 ημίχρονο/τελικό & over 1.5 goals.

Βρείτε τις καλύτερες αποδόσεις του σαββατοκύριακου στη Novibet.

Αλαβές – Ιμπίθα Οι γηπεδούχοι μετά τις ισοπαλίες των Λεβάντε και Λας Πάλμας θέλουν να μειώσουν την διαφορά στον πόντο από την κορυφή και να προσπεράσουν τις νυχτερίδες στην 2η θέση. Για να τα πετύχει αυτά η νίκη σήμερα είναι μονόδρομος. Από την άλλη μεριά η Ιμπίθα ουραγός της Β Ισπανίας δεν μπορεί να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις. Αγνοεί την εκτός έδρας νίκη από τον Σεπτέμβριο και μακριά από την έδρα δυσκολεύεται πολύ. Κυριαρχικό και πιστικό ποδόσφαιρο από την Αλαβές και επιλέγουμε τον 1 & over 1.5.

Πιαστ Γκλίβιτσε – Λέγκια Βαρσοβίας Οι γηπεδούχοι ψάχνουν πόντους ώστε να ξεφύγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού. Πετυχαίνουν γκολ και δείχνουν πως η διακοπή τους έκανε καλό. Από την άλλη η Λέγκια θέλει νίκη ώστε να διατηρήσει την  διαφορά στο -7 από την Ρακοβ. Η άμυνα της προβληματίζει αλλά η θέληση για αποτέλεσμα θα κυριαρχήσει. Επιλέγουμε το X2 &  over 1.5.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις επιλογές μου!