Ικανή για την ζημιά η ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια (25/03)

ΑΕΚ
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους. Εύχομαι να είστε καλά και όσοι σχεδιάσατε ταξιδάκι αυτές τις μέρες μεγάλη προσοχή παιδιά στο δρόμο. Εμείς θα είμαστε εδώ στις θέσεις μας και θα μπορείτε να βρείτε τα προγνωστικά μας κανονικότατα. Για άλλη μια φορά θα ασχοληθώ με την σπυριάρα, μιας και έχει κέφια και πληρώνει ακατάπαυστα. Τα πράγματα δυσκολεύουν όμως σήμερα, καθώς πάω να σκοράρω σε μια αναμέτρηση που το αποτέλεσμα μπορεί να πάει παντού και δεν είναι άλλη από το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός στο κλειστό των Α.Λιοσίων με τους γηπεδούχους να έχουν στο πλευρό τους τον κόσμο και να είναι ικανοί για την ζημιά.

Οι γηπεδούχοι προκρίθηκαν στους 8 του Champions League αλλά το πρόγραμμα τους είναι αρκετά επιβαρυμένο για την συνέχεια. Μετά τον σημερινό αγώνα, αντιμετωπίζει την ομάδα του ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη, ταξιδεύει στην έδρα της Χάποελ Ιερουσαλήμ για το Champions League και τελειώνει μια τριάδα αγώνων στην έδρα της με τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Δικεφάλου θα έχει στο πλευρό τον κόσμο της, ο οποίος την δίνει φοβερή ώθηση. Τέλος η συμμετοχή του Ουίλιαμς είναι ακόμα στον αέρα, που μαζί με την απουσία του Στρέλνιεκς δυσκολεύει την δουλειά του Ηλία Καντζούρη.

Βρείτε τις καλύτερες αποδόσεις για την Βasket League στην Νovibet

Για την ομάδα του Παναθηναϊκού, έχουμε αναφέρει πως ο κόουτς Σερέλης έχει φέρει άλλο αέρα και έχει βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας. Θέλει την νίκη σήμερα καθώς προέρχεται από 2 συνεχόμενες ήττες για την Βasket League, από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό η τελευταία. Θα έχει σοβαρές απουσίες για την σημερινή αναμέτρηση όπως του Αγραβάνη, Πονίτκα αλλά πολύ πιθανό και του Γουόλτερς. Το παρών θα δώσει κανονικά ο Μπέικον ο οποίος είναι βαρόμετρο για το «τριφύλλι».

Δείτε εδώ αναλυτικά τις επιλογές μου

Η ΑΕΚ θα το παλέψει το παιχνίδι, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει ποιότητα και βάθος στο ρόστερ του. Από τις απουσίες που έχουν οι δύο αντίπαλοι, είναι βέβαιο πως θα χάσουν σε πόντους και κάπου εκεί θα κινηθούμε εμείς. Η επιλογή μας λοιπόν θα είναι η εξής : Under 167,5 πόντους στον αγώνα, η ΑΕΚ να σκοράρει πάνω από 64,5 πόντους και ο Παναθηναϊκός να ΜΗΝ βάλει πάνω από 87,5 πόντους. Αγοράζουμε μια απόδοση του 1,85.

Για σημεία, live betting και χαβαλέ για το στοίχημα και όχι μόνο, ελάτε στην παρέα μας στο Facebook και στο Telegram.