Καλησπέρα σε όλους. Πάμε για ένα δυνατό στοιχηματικά τριήμερο με αρκετές επιλογές. Σήμερα επίκεντρο είναι πάλι ο Μακλάρεν αλλά και η Β Ελβετίας μία κατηγορία με πολλά γκολ.
Αδελαϊδα Γιουνάϊτεντ – Μέλμπουρν Σίτυ : Πρώτη και ίσως μία από τις καλύτερες επιλογές σήμερα ο τρομερός και φέτος Μακλάρεν. Ο Αυστραλός επιθετικός έχει 18 γκολ σε 17 αγώνες πρωταθλήματος. Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους, βαράει και τα πέναλτι μας πληρώνει συνεχώς θα τον εμπιστευτώ και σήμερα σε τιμές διπλασιασμού.
Γιοκοχάμα Μαρίνος – Χιροσίμα : Παραμένουμε στην Ασία όπου νωρίς το πρωί ανοίγει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ιαπωνίας. Η πρωταθλήτρια Μαρίνος υποδέχεται την Χιροσίμα που δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα με 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Η γηπεδούχος ξεκίνησε φουριόζα με 2/2 μάλιστα η μία νίκη μέσα στην αιώνια αντίπαλο Καβασάκι. Δίνω προβάδισμα στην Γιοκοχάμα θα πάρω και μία κάλυψη.
Λοκομοτίβ Σόφιας – ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1948 : Εδώ έχουμε ένα από τα πολλά μίνι ντέρμπι της πρωτεύουσας της Βουλγαρίας. Η γηπεδούχος Λοκομοτίβ δεν επέστρεψε καλά μετά την διακοπή με μία ήττα και δύο ισοπαλίες ενώ έχει σκοράρει μόλις 1 γκολ σε 3 ματς. Η ΤΣΣΚΑ αντίθετα συνεχίζει την τρομερή της πορεία βρίσκεται στην 3η θέση πίσω από Λουντογκόρετς και ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Και αυτή βέβαια έχει πρόβλημα στο γκολ εκτός έδρας. Θα κρατήσω μία επιλογή με λίγα γκολ και θα εμπιστευτώ το φαβορί της αναμέτρησης.
Φράϊμπουργκ Β – Ντόρτμουντ Β : Λίγο αργότερα έχουμε αναμέτρηση μεταξύ δύο ομάδων αναπτυξιακών που βρίσκονται στην 3η κατηγορία φέτος. Η Φράϊμπουργκ δείχνει πολύ καλύτερα στοιχεία βρίσκεται στην 2η θέση καθώς μετά την διακοπή έχει ρεκόρ 5-2-0 παρόλα αυτά δεν δικαιούται να ανέβει κατηγορία. Η Ντόρτμουντ αντίθετα θα παλέψει για την παραμονή και μετά την διακοπή έχει ρεκόρ 2-0-5. Καλύτερη ομάδα η γηπεδούχος θα την εμπιστευτώ και εδώ με κάλυψη.
Μπείτε στην Betshop για τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς
Ουνιβερσιτάτεα Κλούζ – Φαρούλ Κονστάντζα : Στήλη χωρίς αγαπημένη Ρουμανία δεν γίνεται. Η πρωτοπόρος Φαρούλ δοκιμάζεται στην έδρα της φορμαρισμένης αλλά δίχως κίνητρο Κλούζ. Η Φαρούλ ξέρει να παίρνει αυτά τα παιχνίδια χαρακτηριστικό ότι μετά την διακοπή έχει 5-1-1 και η ήττα είναι από την έτερη Κλούζ που διεκδικεί το πρωτάθλημα. Η γηπεδούχος σήμερα δεν έχει κίνητρο καθώς δεν προλαβαίνει τα πλέϊ οφ και δεν πρόκειται να υποβιβαστεί. Εμπιστευόμαστε το φαβορί που έχει κίνητρο σε μία αναμέτρηση με λίγα γκολ.
Ιβέρντον – Βιλ : Ντέρμπι πρωτοπόρων το συγκεκριμένο στην Β Ελβετίας. Η γηπεδούχος δείχνει να κάνει μία κοιλιά στην τρομερή μέχρι τελευταία απόδοση της με 2 σερί γκέλες και βρίσκεται στο -2 από την σημερινή αντίπαλό της. Έχει την δεύτερη καλύτερη επίθεση παρόλα αυτά έχει την 6η άμυνα. Η Βιλ αντίθετα έχει την καλύτερη επίθεση και μετά την διακοπή μετρά 5/5 over2,5 και 4/5 goal/goal. Προφανής επιλογή τα γκολ.
Τσβόλε- Ντεν Μπός : Η πρωτοπόρος και λογικά πρωταθλήτρια Τσβόλε υποδέχεται την τραγική εκτός έδρας Ντεν Μπός. Η Τσβόλε προέρχεται από 2 σερί εκτός έδρας ήττες παρόλα αυτά στην έδρα της δεν αστειεύεται με ρεκόρ 9-2-2. Αντίθετα η Ντεν Μπος, η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα με ρεκόρ 2-1-9 εκτός έδρας δύσκολα θα σταθεί εμπόδιο στους γηπεδούχους σε ένα παιχνίδι που θα έχουμε λογικά αρκετά γκολ.
Μάαστριχτ – Φένλο : Μία ακόμα επιλογή με γκολ προκύπτει από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Η Μάαστριχτ προέρχεται από 9 goal/goal & over2,5 στα 10 τελευταία παιχνίδια της , χαρακτηριστικό είναι ότι έχει την 3η καλύτερη επίθεση και την 19η καλύτερη άμυνα. Και η Φένλο όμως ανοίγει τα παιχνίδια της, είναι η 2η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα ενώ στα 13 εκτός έδρας παιχνίδια της έχουν σημειωθεί 48 γκολ άρα κοντά 4 ανά αγώνα. Προφανέστατη επιλογή τα γκολ στο παιχνίδι.
Ανδόρα – Λάς Πάλμας : Τελευταία επιλογή για σήμερα . Η ομάδα από τα Κανάρια Νησιά δοκιμάζεται στο μικρό κρατίδιο ανάμεσα σε Γαλλία και Ισπανία. Η Ανδόρα μία αρκετά σφιχτή ομάδα με 5 under2,5 στα 6 τελευταία αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο Λας Πάλμας την καλύτερη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας με ρεκόρ 6-7-1. Θα δώσω προβάδισμα στους νησιώτες σε ένα ματς με λίγα γκολ.


