TOLIS ECKO

free tipster

Στηρίζεται στην έδρα του ο ΠΑΟ

Στηρίζεται στην έδρα του ο ΠΑΟ

Τον Οκτώβρη που μας κλείνει σήμερα συμβαίνει το αδιανόητο, να είναι σωστά διαβασμένα τα παιχνίδια αλλά να χαλάνε από πραγματικά ηλίθιους λόγους! Για παράδειγμα το 1 & no goal του Άρη χάλασε από ένα χέρι – πέναλτι που είδε μόνο ο varίστας σε μία τελείως ανύποπτη φάση. Αρκετά από τα παιχνίδια που έδωσα αυτόν τον μήνα και μάλιστα όλα value έχασαν από τέτοια χαζά ή με γκολ στο 93’ βλ. Λιντς – Γουλβς. Αυτά τα λέω για να σας γκρινιάξω λίγο, το μοτίβο μου γνωστό 8 χρόνια τώρα, δεν αλλάζει…

Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, με κουπόνι που έχει όμορφα παιχνίδια και πιθανώς στοιχηματικές συγκινήσεις.

*Όλα τα παιχνίδια τα βρίσκετε στον Stoiximan *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Η χαρά του over ο Αναστασίου που δεν βλέπω να μακροημερεύει στον πάγκο του Παναιτωλικού. Με τον Άρη περισσότερα έπρεπε να φάει, ήταν αφελής και άνευρος σε όλο το παιχνίδι ο Πανατωλικός. Σήμερα με τον Ολυμπιακό, αν ανοίξει το σκορ πολύ τότε θεωρώ σίγουρο πως ο Αναστασίου ίσα που έβγαλε τις παρελάσεις… Διπλό και over στο 2.40+…

Ντέρμπι – Μπλάκμπερν: Κάλυψε το -12 που της επεβλήθη και είναι στο -6 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Θέλει μία νίκη με ένα δυνατό αντίπαλο όπως η Μπλάκμπερν για να κάνει ο Ρούνεϊ τους παίκτες του να πιστέψουν ακόμη περισσότερο στη σωτηρία. Στο 2.90+ ο άσος.

Αταλάντα – Λάτσιο: Πολλά τα ματς για την ομάδα του Γκασπερνίνι, πολλές οι απουσίες και μικρό το ροτέισον. Η Λάτσιο είναι πλήρης και έχει τη δική της ποιότητα να πάρει το ματς. Το διπλό με 0% γκανιότα φτάνει στο 4.00+ και θα το επιλέξω.

Λεβερκούζεν – Βόλφσμπουργκ: Αλλαγή προπονητή στους Λύκους με τον ελπιδοφόρο Κόφελντ να παίρνει τα ηνία από τον «λίγο» Φαν Μπόμελ. Η Λεβερκούζεν έχει 4 βασικές απουσίες, χωρίς να λογίζω τους μακροχρόνιους. Το διπλό φτάνει στο 3.70+ και θα το δοκιμάσω.

Δείτε τις καλύτερες στοιχηματικές στο Stoixima365.com

Ουνιόν Β. – Μπάγερν: Ναι η Ουνιόν έχει αήττητη έδρα εδώ και 21 ματς, αλλά η Μπάγερν δεν έφαγε ποτέ 5 γκολ στον θεσμό του Κυπέλλου. Οι Βαυαροί δεν καταλαβαίνουν από έδρες, ειδικότερα τώρα που ο εγωισμός τους είναι θιγμένος βαριά. -2.5 ασιατικό σημαίνει να κερδίσει η Μπάγερν με 3+ γκολ διαφορά, σενάριο που πληρώνει 2.87+.

Λυών – Λανς: Γουστάρω τρελά Λανς! Από πέρσι που ανέβηκε άρχισε να πουλάει τρέλα στους μεγάλους με ωραίες εμφανίσεις και μεγάλες νίκες. Σήμερα λοιπόν πηγαίνω με το σενάριο να «πουλήσει τρέλα» άλλη μία φορά, στη Λυών που έχει τις απουσίες της, έχει και τα θεματάκια της στην άμυνα. Draw no bet στο 4.00+.

Σταντάρ Λ. – Κόρτραϊκ: Εκδίκηση είναι η λέξη που έχουν στα χείλη τους παίκτες και διοίκηση της Κόρτραϊκ, απέναντι στον τεχνικό Έλσνερ που τους άφησε για την Σταντάρ. Εκεί βρήκε ασταθή διοίκηση, ημιδιαλυμένη ομάδα και αποδυτήρια που δεν μπορεί να τα ελέγξει. Το διπλό έχει τύχη στο 3.50+.

Τα σημεία μου: https://bet-prognostika.com/tipsters/tolis-ecko

Η σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/BetPrognostikaStoixima/

To private group μας για να έχετε άμεσα ειδοποιήσεις για τις στήλες που ανεβαίνουν: https://www.facebook.com/groups/BetPrognostika/

Το Facebook μου: facebook

Το Twitter μου: twitter

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

stoiximan

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

novibet

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

bet365

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

pame stoixima

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

betshop

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα