TOLIS ECKO

free tipster

Ο Γιουγκοσλάβος πορτοφολάς

jovanovic

Οι εξαιρετικοί Αύγουστος – Σεπτέμβρης έδωσαν τη θέση τους σε έναν κακό έως τώρα Οκτώβρη. Εκεί που βρίσκουμε μία σταθερά έρχονται οι διακοπές με τις Εθνικές και μας χαλάνε το ρυθμό. Που θα πάει, άλλη μία διακοπή τον Νοέμβρη και έπειτα για ένα 3μηνο έχουμε το πρόγραμμα δικό μας. Για να δούμε τα σημερινά παιχνίδια που αξίζει να ασχοληθεί κανείς στο κομμάτι των προγνωστικών.

*Όλα τα παιχνίδια τα βρίσκετε στον Stoiximan *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Λιντς – Γουλβς: Πολλές οι απουσίες που μάζεψε στο μπλοκάκι του ο Μπιέλσα, ο κομβικός Φίλιπς από τα χαφ και ο βασικός φορ Μπάμφορντ θα λείπουν. Η Γουλβς φτιάχνει ένα μομέντουμ, εκτός είναι εξαιρετική έως τώρα με 3-0-1 και στο 2.90 θα δοκιμάσω μία ζαριά.

Έβερτον – Γουότφορντ: Νομίζω τα έχει αυτά τα ματς η Έβερτον του Μπενίτεθ. Η διοίκηση της Γουότφορντ τείνει να γίνει ο Κούγιας της Αγγλίας με τόσους προπονητές που έχει αλλάξει. Δεν ξέρω αν θα σώσουν τη χρονιά, ακόμη και με τον μετρ των… αποζημιώσεων Ρανιέρι στον πάγκο στα 70 του πλέον…

Αστέρας – Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς άρχισε να μεταφέρει τη σοβαρή και μεστή προσωπικότητα του στο αγωνιστικό σιγά σιγά και ο Παναθηναϊκός παίρνει καλά αποτελέσματα με πολύ όμορφο ποδόσφαιρο. Ο Αστέρας ενώ παίζει καλά έχει μόλις μία νίκη και αυτή ήρθε με τον «λίγο» Απόλλωνα που ακόμη δεν έχει νίκη. Το πρόβλημα των «Αρκάδων» είναι στο σκοράρισμα με μόλις 2 γκολ σε 6 παιχνίδια. Το διπλό είναι στο 2.90 που είναι εξαιρετικό ως απόδοση.

Ατρόμητος – Ιωνικός: Ο Ατρόμητος ήταν καλός στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και με λίγη τύχη και καλύτερα σφυρίγματα ίσως είχε ελπίδες για κάτι. Σήμερα θεωρώ εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει τον Ιωνικό και θα ξεκινήσει πιθανώς ένα σερί καλών αποτελεσμάτων. Το 1.80 του άσο σε κάποια δυάδα ή τριάδα.

Δείτε τις καλύτερες στοιχηματικές στο Stoixima365.com

Μπέρμιγχαμ – Σουόνσι: Αρχίζει και φτιάχνει μομέντουμ η Σουόνσι, έρχεται από δύο μεγάλες νίκες με Κάρντιφ και Γουέστ Μπρομ και τώρα πηγαίνει στην έδρα της Μπέρμιγχαμ, που μόνο φόβητρο δεν τη λες. 1 νίκη σε 6 ματς και 3-9 τα γκολ, ενώ η ίδια αγνοεί τη νίκη εδώ και 7 παιχνίδια. Το 3.10 του διπλού έχει τύχη και αξία.

Τρανμίρ – Νορθάμπτον: Σε εξαιρετική κατάσταση η Τρανμίρ με 5-0-1 εντός έδρας, υποδέχεται τη Νορθάμπτον με μέτρια αποτελέσματα εκτός, 2-2-2. Το 2.35 του άσου στις επιλογές μας.

Σελερνιτάνα – Έμπολι: Πιο δεμένη ομάδα η Έμπολι, ενώ η γηπεδούχος έχει σημαντικές απουσίες και νέο προπονητή που πολλοί ακόμη δεν έχουν κατανοήσει γιατί ήρθε και γιατί έφυγε ο προηγούμενος. Σωστό οριακό φαβορί η Έμπολι και την κρατάω.

Τερνάνα – Βιτσέντσα: Σε σωστότερο mood η Τερνάνα για να πάρει τον άσο από την Βιτσέντσα που μετράει 1 νίκη και 7 ήττες. Σε τριάδα με Ατρόμητο και Έβερτον ο άσος της.

Τα σημεία μου: https://bet-prognostika.com/tipsters/tolis-ecko

Η σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/BetPrognostikaStoixima/

To private group μας για να έχετε άμεσα ειδοποιήσεις για τις στήλες που ανεβαίνουν: https://www.facebook.com/groups/BetPrognostika/

Το Facebook μου: facebook

Το Twitter μου: twitter

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

stoiximan

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

novibet

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

bet365

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

pame stoixima

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

betshop

ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα