log in

Premium tipsters

Στο Bet-Prognostika.com μετά από 6 χρόνια παρουσίας στον Ελληνικό χώρο αλλάζουμε επίπεδο και με σεβασμό στους επισκέπτες μας δημιουργήσαμε μία νέα συνδρομητική στήλη. Σε αυτήν θα μπορείτε να ακολουθείτε δύο από τους πιο πετυχημένους tipsters στην Ελλάδα την τελευταία τριετία, με έντονη παρουσία στο twitter, μέρος που χτίσανε το μεγάλο fan base τους.

Το Bet-Prognostika.com παρουσιάζει με ιδιαίτερη τιμή τους Dinner is ready (https://twitter.com/dinner_isready) & Cardinallio (https://twitter.com/Cardi_StLouis) καθώς μετά από αρκετές προτάσεις από άλλα sites αυτοί επέλεξαν ετούτη εδώ την ιντερνετική γωνιά για να συνεργαστούν. Για όσους δεν τους γνωρίζετε είναι αρκετά επιτυχημένοι τις 3 τελευταίες σεζόν που υπάρχει ενεργή καταγραφή στην κάβα τους!

Ενδεικτικά αναφέρουμε τα νούμερα του Dinner is ready τα τελευταία 3 χρόνια:

1st year: +24.000 units,

2nd year: +8.700 units,

3rd year running: +11.291 units

 

Και ο Cardinallios φυσικά:

Start: 24/08/2018

Bank(1000): 3829,53

All Picks: 390 Won: 229 Lost: 161

Yield: 13,69% 

Hit Rate: 58,72%

Average Odds: 1.95

Overall: +2829,53

 

Μια βόλτα στα προσωπικά τους twitter θα σας πείσει. Ασχολούνται με όλα τα αθλήματα σε pregame και live οπουδήποτε υπάρχει αξία και εδώ πρέπει να αναφερθεί ότι ο Cardinallios έχει δημιουργήσει ο ίδιος έναν αλγόριθμο που προσεγγίζει αποτελέσματα στο NBA.

Έχοντας οι ίδιοι εμείς αφουγκραστεί τις ανάγκες της σημερινής κοινωνίας και σεβόμενοι απόλυτα τα θέλω του καθενός, αποφασίσαμε η συνδρομή που ορίσαμε να είναι τελείως συμβολική στα 12 μόλις ευρώ το μήνα! Και δε σταματάμε εδώ, δίνοντάς σας ακόμα φθηνότερα πακέτα με συνδρομή 6μηνη στα 60 μόλις ευρώ (10 ευρώ/μήνα!) Και με συνδρομή 12μηνη στα 100 μόλις ευρώ (8.35 ευρώ/μήνα!).

Πλέον θα υπάρχει κλειστό κανάλι στο telegram (https://t.me/dinnercardi), το οποίο είναι και το αμεσότερο εργαλείο για να δημοσιοποιούν τα tips τους, κανάλι στο οποίο θα έχουν πρόσβαση μόνο τα μέλη με συνδρομή.

 

Μπορείτε λοιπόν να γίνεται μέλη με την απλή διαδικασία που ακολουθεί:

Βήμα 1: Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει κάποιος μέλος είναι να έχει λογαριασμό στο telegram, καθώς όλα τα tips θα δίνονται σε κλειστό κανάλι που θα είναι μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη.

Βήμα 2: Στο τέλος της σελίδας θα βρείτε τα πακέτα συνδρομών μας, αφού διαλέξετε ποιο πακέτο συνδρομής σας ενδιαφέρει, συμπληρώστε στα ανάλογα πεδία το user name του twitter σας(εφόσον έχετε) και του Telegram(απαραιτήτως), έπειτα κλικάρετε στο κουμπί «Buy now».

Βήμα 3: Έχετε μεταφερθεί στο περιβάλλον της PayPal. Αν έχετε λογαριασμό PayPal προχωράτε στην πληρωμή κανονικά. Το ίδιο το PayPal σας δίνει τη δυνατότητα να πληρώσετε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

* Σημαντική πληροφορία: ο λογαριασμός σας στο telegram πρέπει να είναι ορατός για να μπορούμε να σας βρούμε και να σας προσθέσουμε στο κανάλι. Αυτό αλλάζει από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας στο section "Privacy and secyrity".

** Εάν παρόλα αυτά συνεχίζετε να έχετε κάποιο πρόβλημα με την πληρωμή σας επικοινωνήστε στο μέιλ: members@bet-prognostika.com ή στα προσωπικά twitter του dinner is ready & του Cardinallios.

Σημαντικές πληροφορίες:

  • Οι καλοκαιρινοί μήνες για τους δύο tipsters θεωρούνται Full Season εξαιτίας των αθλημάτων που ασχολούνται, σημειώνοντας σημαντικά κέρδη τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο τις περασμένες σεζόν.
  • Το κανάλι στο telegram θα είναι ελεύθερο και θα λειτουργεί πιλοτικά για όλους ΔΩΡΕΑΝ μέχρι και τις 16/05, ενώ από τις 17/05 θα ξεκινήσει η λειτουργία του με βάση της συνδρομές. Ακόμη κι αν εγγραφείτε άμεσα, η εγγραφή σας ισχύει από τις 17/5/2019 και έπειτα καθώς έως τις 16/5/2019 θα λειτουργούμε πιλοτικά και ΔΩΡΕΑΝ!
  • Εφόσον κάνετε την εγγραφή σας, σας παρακαλούμε θερμά να μας δώσετε τον χρόνο να την ενεργοποιήσουμε. Κάποιες φορές η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει και 24 ώρες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή ξεκινάει από τη στιγμή της ενεργοποίησης της και όχι από τη στιγμή της πληρωμής.
  • Θέλουμε να κατανοήσετε ότι όλο αυτό είναι κάτι νέο για όλους μας στο Bet-Prognostika.com και ζητούμε για την κατανόηση και την υπομονή σας σε οτιδήποτε προκύψει. Έχουμε όλη την καλή διάθεση να το επιλύσουμε χωρίς την παραμικρή διένεξη ή “αδικία” προς κανέναν!

Με εκτίμηση,

Team Bet-Prognostika.com

Πακέτα Συνδρομών
Twitter User Name
Telegram User Name

οριο ηλικιας

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών και ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας.
Το bet-prognostika.com συστήνει να παίζετε τυχερά παιχνίδια υπεύθυνα και με μέτρο.
Γραμμή στήριξης: 1114

Εταιρίες

app store logo
android