Loading...
log in

Tips για το Στοίχημα

Η λύση του Live Betting

Σημαντικές πληροφορίες για το πως να χρησιμοποιείτε το Live Betting σωστά προκειμένουν να αποκομίσετε σημαντικά κέρδη.

Το σενάριο

Τον Αύγουστο είχα γράψει ένα άρθρο «Πόσο προβλέψιμο είναι το άθλημα που ποντάρουμε?». Κάπου στο τέλος ανέφερα για να αντιμετωπίσουμε κάποιους αστάθμητους παράγοντες, υπάρχει η λύση του Live Stoixima. Σήμερα σαν συνέχεια του προηγούμενου άρθρου θα γράψουμε την σημασία του Live στοιχήματος και πως μπορούμε να εκμεταλλευτούμε κάποια δεδομένα για να έχουμε έσοδα. Πάνω απ' όλα πρέπει ο κάθε παίκτης να έχει ένα πλάνο, ένα σύστημα ή στρατηγική για να αυξήσει τις πιθανότητες επιτυχίες του. Μην ξεχνάτε ότι δεν θα συναντήσετε ποτέ ένα σύστημα που να κερδίζει κάθε φορά που ποντάρετε. Τα δεδομένα αλλάζουν, όπως και οι αποδόσεις. Μια λύση για να μειώσετε την χασούρα σας ή να αυξήσετε την κάβα σας είναι το ποντάρισμα στο Live Στοίχημα.
    
Η προσέγγιση

Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να είμαστε ειλικρινής με τον εαυτό μας, να μπορούμε να αξιολογούμε το μέγεθος μιας χασούρας. Φυσικά και κανένας δεν θέλει να χάνει λεφτά. Η απώλεια είναι αρνητικό συναίσθημα που πρέπει να αποφεύγουμε όταν ποντάρουμε τα λεφτά μας. Πολλές φορές θα νιώσετε το συναίσθημα να σταματήσετε να ποντάρετε παρά να συνεχίσετε να νιώθετε το μέγεθος της απώλειας χρημάτων.  Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε όλες σας τις οικονομίες. Αν νιώθετε ότι το συναίσθημα σας παρασύρει, τότε είναι καλύτερα να απέχετε λίγο, θα υπάρχουν πάντα ευκαιρίες για αθλητικό στοίχημα στο μέλλον. Μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτό το διάστημα που απέχετε από το στοίχημα ώστε να βελτιώστε την στρατηγική σας και να αξιολογήσετε εάν τα στοιχήματα που χάσατε ήταν από κακή τύχη ή από κάποιες κακές επιλογές. Πρέπει συνεχώς να αξιολογείτε την αντίδρασή σας όταν κερδίζετε ή χάνετε και να συνεχίζετε με την απαραίτητη πειθαρχία και προσοχή στο παιχνίδι, αφού όλοι γνωρίζουμε τις συνέπειες του ανεύθυνου τρόπου πονταρίσματος. Όλοι οι παίκτες έχουν αποτυχίες και επιτυχίες, απλά πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε τις αποτυχίες και το ρίσκο που παίρνουμε όταν ποντάρουμε υψηλές αποδόσεις. Το μυαλό μας πρέπει να είναι το πώς θα βελτιώσουμε το σύστημα που ποντάρουμε και τίποτα άλλο.

Κάνε τώρα εγγραφή στη Stoiximan και παίξε καθημερινά στην ταχύτερη πλατφόρμα Live Betting, παρακολουθώντας ζωντανά αγώνες μέσω Live Streaming!
 
Η λύση του live betting

Το Live στοίχημα όσο ωραίο ακούγετε άλλο τόσο επικίνδυνο μπορεί να αποδειχθεί για την τσέπη μας. Στο live οι ευκαιρίες για εύκολο κέρδος αυξάνονται, γι' αυτό θέλει μεγάλη προσοχή να είμαστε πειθαρχημένοι. Να ξέρουμε τι θέλουμε πριν ποντάρουμε. Όχι, βάλε κόρνερ, βάλε και κόκκινη κάρτα, βάλε ημίχρονο – τελικό κ.λ.π και όταν έρθει η παικτική ευκαιρία να μην έχουμε λεφτά να ποντάρουμε. Στην αρχή καλό είναι το ποντάρισμα να είναι χαμηλό, σταθερό μέχρι να αποκτήσετε μια σχετική εμπειρία. Το στοίχημα δεν τελειώνει με μια Κυριακή. Θέλει πλάνο, πειθαρχεία και σεβασμό στα λεφτά που ποντάρουμε. Μην ξεχνάτε πόσο κόπο κάνατε για να τα βγάλετε. Απλά σας προτείνω το live ότι είναι ένας τρόπος για όσους δεν έχουν βρει ακόμα το πλάνο τους ή να αυξήσετε τα έσοδα σας. Ένα ατού για τον παίκτη είναι ότι μπορεί να βρει την κατάλληλη απόδοση που δεν υπήρχε πριν την έναρξη ενός αγώνα. Πόσες φορές είπατε στον εαυτό σας αν το έδινε 2.30 αντί για 2.05 θα το πόνταρα. Αυτό μπορεί να γίνει στο live για παράδειγμα στο εικοστό λεπτό να είναι 0-0 και να έχουμε την απόδοση εκεί που θέλαμε πριν τον αγώνα. Ήδη θα έχουμε δει τις δύο ομάδες πως αντιδρούν στον αγωνιστικό χώρο και με τα ίδια λεφτά να βγάλουμε παραπάνω κέρδος. Όπως και η κάλυψη πολλές φορές, αν περιμένω ένα σημείο για να κλείσω δελτίο και η συγκεκριμένη ομάδα δεχθεί κόκκινη ή τραυματιστεί ο καλύτερος παίκτης της να ποντάρουμε ισοπαλία ή να χάσει. Με αυτό τον τρόπο όχι μειώνουμε την χασούρα, αλλά μπορούμε να έχουμε και κέρδος.
  

*Δεν ξεχνάμε ότι πάντα υπάρχουν οι λύσεις να προστατέψουμε τα λεφτά μας και ποντάρουμε όσα μπορούμε και όχι όσα θέλουμε.

Δημήτρης Τσουπλάκης

οριο ηλικιας

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών και ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας.
Το bet-prognostika.com συστήνει να παίζετε τυχερά παιχνίδια υπεύθυνα και με μέτρο.
Γραμμή στήριξης: 1114

Εταιρίες

app store logo
android