log in

Νέα της αγοράς

Νέα εποχή στο Bet-Prognostika.com

Φίλοι και φίλες του Bet-Prognostika.com, αισίως κοντεύουμε τα 6 χρόνια αδιάλειπτης και αδιάκοπης λειτουργίας, παρέχοντας σας πάνω από 10.000 κείμενα συνολικά με tips και απόψεις τα οποία σίγουρα έβαλαν ένα μικρό λιθαράκι στο να γίνετε καλύτεροι στο κομμάτι του betting αλλά και να βγείτε κερδισμένοι, πάντα και μόνο δωρεάν!!! Τα 6 χρόνια αυτά πέρασαν από το site πάρα πολλοί αρθρογράφοι - tipsters, γνωστοί στο χώρο και μη, αλλά και άτομα τα οποία έφτιαξαν εδώ το όνομα τους και έκαναν το επόμενο βήμα στην στοιχηματογραφική τους καριέρα.

Ενδεικτικά θα αναφέρουμε κάποια ονόματα για τα οποία είμαστε περήφανοι που πέρασαν από εδώ, Πέτρος Μαυρογιαννίδης (το όνομα του μιλάει από μόνο του), Παναγιώτης Ζάρρας (τα legendary κείμενα του για το NBΑ άφησαν εποχή και πλέον αρθρογραφεί για Σκωτία και Ιαπωνία στη matchmoney), Γιώργος Προβόπουλος (υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του μεγαλύτερου συνδέσμου Ελλήνων φίλων της Μπάγερν Μονάχου). Το Bet-Prognostika.com σας ευχαριστεί και σας τιμά για την παρουσία σας εδώ, όπως και όλους όσους δεν σας αναφέρει το συγκεκριμένο κείμενο, σας ευχαριστούμε από καρδιάς!!!

Οι παραπάνω 168 λέξεις προλογίζουν την μεγαλύτερη επερχόμενη αλλαγή που θα γίνει στο εγγύς μέλλον στο site μας. Για πρώτη φορά θα εγκαινιάσουμε 2 συνδρομητικές στήλες στις οποίες θα αρθρογραφούν και θα προτείνουν tips δύο αρκετά γνωστοί tipsters με ιστορία στο χώρο και δικό τους φανατικό κοινό. Πρόκειται για τους Dinner is ready & Cardinallio! Στα Link που κρύβονται κάτω από τα ονόματα τους μπορείτε να δείτε τους λογαριασμούς τους στο twitter και να αντλήσετε ότι πληροφορία θέλετε για το στοιχηματικό… ποιόν τους.

Για την επιτυχία τους δεν πρόκειται να μιλήσουμε εμείς, το κάνουν οι ενεργές κάβες που έχουν και μπορείτε να τις δείτε στους λογαριασμούς τους. Τη στιγμή που θα ξεκινήσει ενεργά η συνεργασία μας οι κάβες αυτές ξεκινούν από το μηδέν, φυσικά στους νέους πίνακες που θα έχουν στις στήλες τους στο Bet-Prognostika.

Συνδρομές

Όσον αφορά τις συνδρομές, πράγμα που είναι πολύ λογικό να σας απασχολεί, ειδικά στις μέρες που διανύουμε, σκεφτήκαμε και συζητήσαμε αρκετά προκειμένου να σας προσφέρουμε τη χαμηλότερη τιμή στην αγορά, ποσό που θα αποκαλύψουμε όταν ανοίξουν οι συνδρομές. Όλο το περιεχόμενο του site μας θα εξακολουθεί να είναι ελεύθερο εκτός από τις δύο αυτές στήλες.

Διαδικασία

Είναι απαραίτητο να έχετε λογαριασμό twitter. Είναι το αμεσότερο εργαλείο για να λαμβάνει κάποιος tips έγκαιρα αλλά και να έχει άμεση επικοινωνία με τον tipster, αυτός είναι και ο λόγος που απορρίψαμε το telegram. Μας ενδιαφέρει η επικοινωνία. Κατά τα άλλα, απλά πράγματα, απλή εγγραφή με ένα μέιλ και τον λογαριασμό του twitter σας, πληρωμή με paypal ή πιστωτική ή χρεωστική κάρτα και τελειώσατε. Τα μέλη θα εντάσσονται σε έναν κλειδωμένο λογαριασμό στο twitter και θα λαμβάνουν εκεί τα tips τους.

Επίλογος

Οι εποχές αλλάζουν και το Bet-Prognostika.com έχει αποδείξει ότι παρά τις όποιες δυσκολίες που βρέθηκαν στο δρόμο του, συνεχίζει την πορεία του. Δύο φορές μας έχουν κλείσει σελίδες στο facebook που αριθμούσαν πάνω 14.500 φίλους, χτύπημα που μας έριξε κάτω αλλά δεν μας τελείωσε, απλά μας έκανε πιο υπομονετικούς. Έτσι και τώρα ήρθε η ώρα για την πρώτη μεγάλη μας αλλαγή και μία συνεργασία που ελπίζουμε να αποδειχθεί μακροχρόνια πράγμα που μόνο εσείς μπορείτε να αποφασίσετε με την στήριξη σας ή μη. Εμείς είμαστε εδώ για να ακολουθούμε το ρεύμα της εποχής που επιτάσσει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο κατάλληλο περιβάλλον, πάντα με το σωστό αντίτιμο, με σεβασμό και ταπεινότητα απέναντι στο κοινό που χτίσαμε τα τελευταία 6 χρόνια.

Μετά τιμής,

Team Bet-Prognostika.com

app store logo
android