fbpx
Loading...
log in

Διαγωνισμοί

Διαγωνισμοί

Ο Dinner is ready και τα κανάλια του σας στέλνουν ΔΩΡΕΑΝ διακοπές στα Anneta Studios στα Σύβοτα Θεσπρωτίας

MEΓΑΛΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΑ

Φίλοι κ φίλες, με μεγάλη χαρά έφτασε η στιγμή να σας ανακοινώσoυμε τα μεγάλα δώρα της φετινής καθιερωμένης πλέον καλοκαιρινής κλήρωσης, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Premium Tipster Dinner is ready για τα μέλη των καναλιών Gold/Sin Bin/Bahaholic/Footyborough:

GOLD ΔΩΡΟ: ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ 3ΗΜΕΡΟ ΣΤΑ ΣΥΒΟΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΣΤΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ANNETA STUDIOS

Το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος πλησιάζει (19-21 Ιουνίου) και τι καλύτερο δώρο από ένα μαγευτικό 3ήμερο στα ΣΥΒΟΤΑ Θεσπρωτίας με ΔΩΡΕΑΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ διαμονή στα εκπληκτικά ANNETA STUDIOS Συβότων!
http://www.rooms-sivota.gr/el/home-gr/

Στο παραπάνω link μπορείτε να θαυμάσετε το χώρο διαμονής που επιλέξαμε για εσάς, με το δώρο μας να περιλαμβάνει ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΜΟΝΗ (2 διανυκτερεύσεις στις 19 και 20 Ιουνίου) σε διαμέρισμα full εξοπλισμένο για 4 άτομα, με πολλές ακόμα παροχές που μπορείτε αναλυτικά να δείτε στην ιστοσελίδα των ANNETA STUDIOS!!! (για περισσότερες πληροφορίες για το δώρο επικοινωνήστε με τον Dinner στο twitter του ή το telegram του @dinner_isready). Τα Σύβοτα σας περιμένουν να ανακαλύψετε έναν επίγειο παράδεισο, σε έναν τόπο που θα λατρέψετε άπαξ και τον επισκεφτείτε!

SILVER ΔΩΡO: PAYSAFECARD ΑΞΙΑΣ 50 ΕΥΡΩ

BRONZE ΔΩΡΟ: PAYSAFECARD ΑΞΙΑΣ 25 ΕΥΡΩ

Όροι συμμετοχής (διαβάστε προσεκτικά):

1) Στην κλήρωση που θα γίνει στις 4 Ιουνίου, συμμετέχει κάθε συνδρομητής που θα έχει ενεργή συνδρομή σε τουλάχιστον 2 κανάλια του Dinner και που η συνδρομή του την ημέρα της κλήρωσης θα είναι ενεργή για τουλάχιστον έως και τις 30 Ιουνίου.
2) Κάθε συνδρομητής μπαίνει στην κλήρωση με λαχνούς ως εξής:
3 λαχνούς για το κανάλι Gold, από 1 λαχνό για κάθε ένα από τα υπόλοιπα κανάλια (Sin Bin/Bahaholic/Footyborough)
3) Θα πραγματοποιηθεί ξεχωριστή κλήρωση για το 1ο μεγάλο δώρο και ξεχωριστή για τα υπόλοιπα δύο μικρότερα. Κάθε συνδρομητής δικαιούται συμμετοχή σε μία από τις δύο κληρώσεις. Όσοι συνδρομητές ενδιαφέρονται για το ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ (3ημερο στα Σύβοτα στις συγκεκριμένες ημερομηνίες), πρέπει να αποστείλουν στον Dinner προσωπικό μήνυμα με τη λέξη 'ΔΙΑΚΟΠΕΣ' το ΑΡΓΟΤΕΡΟ έως 2 Ιουνίου για να μπουν σε αυτή την κλήρωση. Όλοι οι υπόλοιποι (που δε θα στείλουν αυτό το μήνυμα), θα συμμετέχουν στην κλήρωση για το 2ο και το 3ο δώρο.

Συνδρομές μπορείτε να κάνετε εδώ: https://bet-prognostika.com/sub/

Καλή επιτυχία σε όλους!!! Εμείς όπως πάντα είμαστε εδώ να επιστρέφουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε με κάθε τρόπο!!! Η κλήρωση των δώρων θα γίνει στις 4 Ιουνίου!

Christmas Giveaway by Dinner is Ready

Αγαπητοί φίλοι του Bet-Prognostika.com, ελπίζουμε να είστε όλοι υγιείς και ασφαλείς αυτές τις «γκρίζες» ημέρες που περνάμε. Με τις Χριστουγεννιάτικες γιορτές να είναι μία ανάσα μακριά μας θέλουμε να σας ανακοινώσουμε το 1ο Christmas Giveaway by Dinner is Ready. Η σελίδα μας σε συνεργασία με τον Premium Tipster Dinner is Ready διοργανώνει το 1ο Giveaway τεσσάρων δώρων! Ακολουθούν τα δώρα και οι οδηγίες συμμετοχής σας στον διαγωνισμό.

Δώρα

 1. Paysafe 100€
 2. Paysafe 50€
 3. Paysafe 25€
 4. Paysafe 25€

*Αφορά τα κανάλια Gold, Footyborough FC, BAHAHOlic, Sin Bin τα οποία μπορείτε να βρείτε και εδώ.

Κλήρωση

Την 1η Ιανουαρίου του 2021. Θα ανεβεί video με την κλήρωση στη σελίδα του facebook και τα κανάλια του telegram.

Όροι συμμετοχής

Για νέους συνδρομητές: Κάθε νέα μηνιαία εγγραφή στο κανάλι Gold πριμοδοτείται με 3 λαχνούς συμμετοχής, κάθε 3μηνη με 7 λαχνούς. Στα υπόλοιπα κανάλια κάθε μηνιαία με 1 λαχνό και κάθε 3μηνη με 4 λαχνούς, που θα λάβουν μέρος στην κλήρωση για τα δώρα.

Για τους υφιστάμενους συνδρομητές: Όσοι έχουν εγγραφή σε οποιοδήποτε από τα κανάλια του διαγωνισμού που λήγει μέσα στον Ιανουάριο έχουν από 1 λαχνό συμμετοχής. Για όσους λήγει η συνδρομή από τις 1 Φεβρουαρίου και έπειτα έχουν 3 λαχνούς. *Εξυπακούεται πως κάθε ανανέωση συνδρομής για τα υφιστάμενα μέλη είναι και extra λαχνοί.

Τα δώρα είναι συγκεκριμένα και δεν ανταλλάσσονται με οτιδήποτε άλλο.

Πληροφορίες

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Dinner στο twitter του: https://twitter.com/dinner_isready ή εναλλακτικά στο telegram του: @dinner_isready

6 χρόνια Bet-Prognostika με Dinner & Cardinallio

Στις 27/9/2019 το Bet-Prognostika.com κλείνει 6 χρόνια ζωής online και θέλοντας να σας ευχαριστήσουμε για την στήριξη, την αλληλεγγύη, την κατανόηση, τις χαρές και τις λύπες που μοιραζόμαστε στοιχηματικά (και όχι μόνο) όλα αυτά τα χρόνια ανακοινώνουμε ειδική προσφορά για τη συνδρομητική μας στήλη των Dinner is ready & Cardinallio.

Η προσφορά ισχύει από τις 23/9 έως τις 30/9 στις 00:00.

Αφορά συνδρομητές σε ισχύ αλλά και νέους. Όλοι οι συνδρομητές που θα βρίσκονται αυτό το διάστημα στο κανάλι μας θα έχουν παράταση στις συνδρομές τους 6 free μέρες. Όσα και τα χρόνια του site, χωρίς να κάνουν κάτι από μέρους τους.

Οι προσφορές δεν τελειώνουν εδώ. Το δεύτερο πακέτο της προσφορά μας αφορά είτε όσους κάνουν εγγραφή (νέοι συνδρομητές) είτε τις ανανεώσεις (παλιοί συνδρομητες) στο διάστημα μεταξύ 23/9 – 30/9.

Τι θα ισχύει

ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΝΕΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 23/9 έως τις 30/9 ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΑ ΕΞΗΣ ΔΩΡΑ:

 • Για ΝΕΑ συνδρομή ή ΑΝΑΝΕΩΣΗ 1 ΜΗΝΑ – Δώρο 6 ημέρες free channel telegram
 • Για ΝΕΑ συνδρομή ή ΑΝΑΝΕΩΣΗ 6 ΜΗΝΩΝ – Δώρο 1 μήνας free channel telegram
 • Για ΝΕΑ συνδρομή ή ΑΝΑΝΕΩΣΗ 12 MHNΩΝ – Δώρο 2 μήνες free channel telegram

***Για τους παλιούς συνδρομητές που θα ανανεώσουν αυτό το διάστημα εξυπακούεται ότι μετατίθεται η μέρα ανανέωσης στην ημερομηνία λήξης της συνδρομής τους.

Για να κάνετε την εγγραφή σας απλά ακολουθήστε τις οδηγίες του παρακάτω Link: https://bet-prognostika.com/premium-tipsters

Διαγωνισμός καλοκαιριού 2019 από την στήλη των Premium Tipsters

Το Bet-Prognostika.com και η στήλη των Premium Tipsters Dinner is ready & Cardinallios, θέλοντας να σας ευχαριστήσουν για τη στήριξη που δείξατε στο νέο εγχείρημα σε συνεργασία με το site, ανακοινώνουν καλοκαιρινό διαγωνισμό με έπαθλο δυο διανυκτερεύσεις για ένα ζευγάρι στα Σύβοτα Θεσπρωτίας στο https://www.grivas-sivota.gr/el/.

Συμμετοχή

Δεν χρειάζεται απολύτως τίποτα από εσάς για τη συμμετοχή σας στον διαγωνισμό, τα πάντα είναι αυτοματοποιημένα. Η εγγραφή σας έχει αύξοντα αριθμό και έχει αντιστοιχία μήνας/συμμετοχή. Δηλαδή τα μηνιαία μέλη έχουν μία συμμετοχή, τα 6μηνα 6 συμμετοχές και οι ετήσιοι συνδρομητές μας έχουν 12 συμμετοχές.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 21 Ιουνίου και αφού ο αριθμός των «λαχνών» μπει σε μία online γεννήτρια αριθμών, από την οποία θα προκύψει και ο αριθμός που θα αντιστοιχεί στον τυχερό που θα κερδίσει το έπαθλο μας. Η όλη διαδικασία θα βιντεοσκοπηθεί για την διαφάνεια του διαγωνισμού.

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη και ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι!!!

*ΥΓ. Παρακαλούμε θερμά, για να μην έχουμε καθυστερήσεις και παράπονα, όσα μέλη θελήσετε να ανανεώσετε τη συνδρομή σας να μην το αφήσετε την τελευταία στιγμή ώστε να μας δώσετε χρόνο να σας εξυπηρετήσουμε ταχύτερα!

**ΥΓ. Ο νικητής έχει προθεσμία 3 ημερών να αποδεχθεί το έπαθλο του, διαφορετικά θα επαναληφθεί η κλήρωση.

Μετά τιμής,

Team Bet-Prognostika.com, Dinner is ready, Cardinallios.

Paypal Test

Πακέτα Συνδρομών
Twitter User Name
Telegram User Name

Όροι Διαγωνισμού Mundial 2018

Συνοπτικά

Το παιχνίδι είναι αρκετά απλό. Προβλέψτε το ακριβές σκορ για όλα τα παιχνίδια μίας αγωνιστικής ημέρας και κερδίστε πόντους. Οι πόντοι κερδίζονται με βάση ένα σύστημα βαθμολογίας, το οποίο αναλύεται παρακάτω.

Οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Points Boost και το Safety μια φορά σε κάθε αγωνιστική, για να βελτιστοποιήσουν την απόδοση τους.

Με βάση τους κανόνες, βραβεία θα δίνονται στους παίκτες με βάση την απόδοση τους σε κάθε αγωνιστική του Μουντιάλ ενώ μετά τη φάση των ομίλων θα δίνονται ξεχωριστά σε κάθε φάση.

Οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν τις δικές τους mini leagues όπου μπορούν να ανταγωνιστούν φίλους και γνωστούς τους ιδιωτικά.

Υπολογισμός πόντων

Οι πόντοι κάθε αγωνιστικής ημέρας υπολογίζονται στο τέλος αυτής με βάση τη σύγκριση των προβλέψεων με τα πραγματικά τελικά σκορ των παιχνιδιών. Οι πόντοι υπολογίζονται ως εξής:

Points Condition Example
συν 20 πόντοι Σωστό τελικό αποτέλεσμα, αλλά όχι σωστό ακριβές σκορ, το παιχνίδι δεν έληξε ισόπαλο και ο παίκτης δεν προέβλεψε τη σωστή διαφορά στα γκολ Προβλέψατε νίκη της γηπεδούχου με 3-1, αλλά κέρδισε με 1-0
συν 30 πόντοι Σωστό τελικό αποτέλεσμα, αλλά όχι σωστό ακριβές σκορ, το παιχνίδι δεν έληξε ισόπαλο και ο παίκτης προέβλεψε τη σωστή διαφορά στα γκολ Προβλέψατε νίκη της γηπεδούχου με 3-1, αλλά κέρδισε με 2-0 (2 γκολ διαφορά και στις 2 περιπτώσεις)
συν 40 πόντοι Σωστό τελικό αποτέλεσμα, αλλά όχι σωστό ακριβές σκορ, το παιχνίδι έληξε ισόπαλο Προβλέψατε τελικό σκορ 2-2, αλλά το παιχνίδι έληξε 1-1
συν 60 πόντοι Ακριβές σκορ Προβλέψατε νίκη της γηπεδούχου με 2-0, και όντως κέρδισε με 2-0
μείον 20 πόντοι Λανθασμένο σκορ και τελικό αποτέλεσμα Προβλέψατε νίκη της γηπεδούχου με 3-1, αλλά έχασε με 0-1

Υπάρχουν όμως και τρόποι να κερδίσετε παραπάνω πόντους. Πιο συγκεκριμένα:

 • Points Boost – Το points boost μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μια φορά σε κάθε αγωνιστική. Αν στο παιχνίδι που το χρησιμοποιήσατε έχετε σκοοάρει θετικούς πόντους (όπως φαίνεται στον παραπάνω πίνακα) τότε αυτοί θα διπλασιαστούν. Αν για παράδειγμα έχετε 20 πόντους από ένα παιχνίδι στο οποίο χρησιμοποιήσατε το points boost, τότε οι πόντοι σσαςθα γίνουν 40.
 • Safety – Το safety κάνει την πρόβλεψη σας ασφαλή. Αυτό σημαίνει πως αν υπήρχε η πιθανότητα να χάσετε πόντους από μία πρόβλεψή σας, αν χρησιμοποιήσετε το safety δε θα έχετε απώλειες. Αν για παράδειγμα χρησιμοποιήσετε το safety σε ένα παιχνίδι που θα είχατε μείον 20 πόντους, θα έχετε τελικά 0. Όπως και το points boost, το safety χρησιμοποιείται μόνο μία φορά σε κάθε αγωνιστική.
 • Points Bonus – αυτό το μπόνους υπολογίζεται στο τέλος κάθε αγωνιστικής και παίρνει υπόψη μόνο τα παιχνίδια στα οποία χρησιμοποιήθηκε το points boost. Όσες περισσότερες συνεχόμενες φορές επαληθευτεί το σημείο στο οποίο έχετε το points boost, τόσο μεγαλύτερο θα γίνεται το points bonus. Οι πόντοι υπολογίζονται με βάση τον παρακάτω πίνακα:
Gameweek Correct Points Boost Bonus
1 ΝΑΙ 0 πόντοι
2 ΝΑΙ συν 10 πόντοι
3 ΝΑΙ συν 20 πόντοι
4 ΝΑΙ συν 30 πόντοι
5 ΝΑΙ συν 40 πόντοι
6 ΝΑΙ 0 πόντοι
 • Exact Goals Bonus – αυτό το μπόνους υπολογίζεται στο τέλος κάθε αγωνιστικής και παίρνει υπόψη του τα συνολικά γκολ που μπήκαν κατά τη διάρκεια αυτής. Αν ο παίκτης έχει προβλέψει τον ίδιο συνολικό αριθμό γκολ με αυτόν της πραγματικότητας, τότε θα κερδίσει 100 επιπλέον πόντους ως μπόνους.

Κάνοντας προβλέψεις και προθεσμία

Οι παίκες πρέπει να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους χρησιμοποιώντας την αντίστοιχη σελίδα. Οι παίκτες πρέπει να ολοκληρώσουν τις προβλέψεις τους για κάθε παιχνίδι, πριν την ώρα έναρξης αυτών. Αν για παράδειγμα ένα παιχνίδι ξεκινάει στις 15.00, τότε οι παίκτες πρέπει να βάλουν τις προβλέψεις τους πριν τις 15.00. Η ώρα έναρξης του εκάστοτε αγώνα είναι διαθέσιμη στην οθόνη των προβλέψεων.

Οι παίκτες μπορούν να αλλάξουν τις προβλέψεις τους όπως και τα Points Boost και Safety μέχρι και την έναρξη του επόμενου αγώνα. Σε περίπτωση αλλαγής Points Boost και Safety, τα τελευταία μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο σε μελλοντικούς αγώνες.

Ο Πίνακας Βαθμολογίας θα αλλάζει δυναμικά, κάθε φορά που ένα καινούργιο αποτέλσμα θα μπαίνει στο σύστημα. Ο παίκτης που θα είναι στην κορυφή του πίνακα βαθμολογίας στο τέλος κάθε αγωνιστικής του Μουντιάλ και έπειτα σε κάθε νοκ ουτ φάση, θα κερδίζει και το εκάστοτε βραβείο. Όλοι οι πόντοι υπολογίζονται με βάση τα προαναφερθέντα. Οι παίκτες με τους ίδιους πόντους θα εμφανίζονται με αλφαβητική σειρά.

Σε περίπτωση πολλών παικτών με τους ίδιους πόντους στο τέλος κάθε αγωνιστικής, ένα δεύτερο κριτήριο χρησιμοποιείται για την ανάδειξη του νικητή. Αυτό το κριτήριο είναι το πόσο κοντά στο συνολικό αριθμό τερμάτων βρίσκεται ο παίκτης στο τέλος διαγωνισμού με βάση τις προβλέψεις τους. Για παράδειγμα, σε ένα διαγωνισμό που περιείχε 4 αγωνιστικές κατά τις οποίες μπήκαν συνολικά 71 γκολ, νικητής σε ισοβαθμία ανακηρύσσεται ο παίκτης του οποίου τα συνολικά γκολ από τις προβλέψεις είναι πιο κοντά σε αυτό το νούμερο. Αν ακόμη υπάρχει ισοβαθμία, θα γίνεται κλήρωση.

Οι προβλέψεις μπορούν να μπαίνουν από νωρίτερα για μελλοντικές αγωνιστικές.

Mini-leagues

Οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν και να συμμετάσχουν σε ιδιωτικές mini-leagues, με ένα ανώτατο όριο των 2.

Ο χρήστης που δημιουργεί τη mini-league διαχειρίζεται τις προσκλήσεις και τους παίκτες που συμμετέχουν σε αυτή.

Το Bet-Prognostika δε θα δεχτεί επιθετική ή προσβλητική χρήση της γλώσσας ή οτιδήποτε μπορεί να προσβάλει άλλους χρήστες.

Οι Mini-leagues δεν έχουν κατώτερο ηλικιακό όριο συμμετοχή και για αυτό το λόγο το Bet-Prognostika μπορεί να απορρίψει usernames και ονοματοδοσίες σε mini-leagues που θα κριθούν προσβλητικές ή μη ακατάλληλες.

Κάθε mini-league έχει το δικό της πίνακα βαθμολογίας, που δυναμικά επανυπολογίζεται με βάση κάθε νέο αποτέλεσμα.

Gameweek Fixtures

Οι διαγωνισμοί είναι διαιρεμένοι σε αγωνιστικές. Σε κάθε αγωνιστική ο κάθε παίκτης μπορεί να χρησιμοποιήσει από μία φορά τα Odds Boost και Safety

Abandoned Game

Σε περίπτωση αναβληθέντος αγώνα, ο τελευταίος θα μεταφερθεί σε επόμενη αγωνιστική

Διαγωνισμός: Mundial 2018

Το Bet-Prognostika δημιούργησε ένα μοναδικό προϊόν για το Mundial της Ρωσίας, το οποίο πέρα από τη χαρά της συμμετοχής σας θα σας χαρίσει και πολλά δώρα!!!

Προβλέψτε σωστά το σκορ κάθε αναμέτρησης, αρχικά για κάθε αγωνιστική των ομίλων και έπειτα για κάθε φάση (προημιτελικά, ημιτελικά και τελικό) και ο κορυφαίος της βαθμολογίας κάθε φορά θα κερδίζει μία paysafe των 25€!!!

Οι πόντοι κερδίζονται με βάση ένα σύστημα βαθμολογίας, που θα το βρείτε αναλυτικά εδώ.

Πάρτε μέρος στον ολοκαίνουργιο διαγωνισμό Mundial 2018 εδώ!

*Σε περίπτωση ισοβαθμίας ο νικητής θα προκύψει από κλήρωση.

Προβλέψτε σωστά το σκορ στο Ρεάλ Μαδρίτης - Λίβερπουλ και κερδίστε 50€

Το αγαπημένο σας site προβλέψεων, επιβραβεύει την εμπιστοσύνη σας μένοντας κοντά μας τόσα χρόνια με έναν μεγάλο διαγωνισμό!!! Το Bet-Prognostika.com σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε 50€ σε Paysafe κάρτες προβλέποντας σωστά το σκορ του μεγάλου τελικού του Champions League μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Λίβερπουλ.

Βήμα 1: Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στη σελίδα του διαγωνισμού (FB)

Βήμα 2: Προβλέψτε (σχολιάστε π.χ. 1-0) το σκορ του Ρεάλ – Λίβερπουλ.

Βήμα 3: Κάντε Like & κοινοποίηση / share (δημόσιο) τη φωτογραφία του διαγωνισμού.

5 paysafecard των 10€ θα δοθούν στους 5 νικητές

Όροι και προϋποθέσεις

 • Αν οι νικητές είναι περισσότεροι από 5 θα γίνει κλήρωση.
 • Την Κυριακή 27/5/2018 θα ανακοινωθούν οι νικητές
 • Τα σχόλια θεωρούνται έγκυρα έως και 1 λεπτό πριν την έναρξη του αγώνα
 • Πρέπει να γίνει Like & δημόσια κοινοποίηση για να είναι έγκυρη η συμμετοχή
 • Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε ενηλίκους 18+
 • Η συμμετοχή θεωρείται έγκυρη όταν το σχόλιο γίνεται από αληθινά προφίλ με όνομα και επίθετο.
 • Τα τροποποιημένα σχόλια απορρίπτονται
 • Το σχόλιο πρέπει να γίνει στο post του Bet Prognostika ( facebook.com/betprognostikacom/ ) και όχι σε κοινοποιημένο post από κάποιον επισκέπτη ή συνεργάτη
 • Για να γίνει το απαραίτητο tag στους νικητές πρέπει να έχει γίνει Like στο Fan Page του Bet Prognostika.

Διαγωνισμός Paysafe 300 κάθε μήνα

***Ο διαγωνισμός είναι σε αδράνεια καθώς έγινε κακή χρήση των προνομίων του από συγκεκριμένους χρήστες. Θα επανέλθουμε με νεότερο και καλύτερο!!!

Η ομάδα του Bet-Prognostika.com

Θέλοντας να σας ευχαριστήσουμε για τη συνεχή στήριξη τα προηγούμενα 2.5 χρόνια που είμαστε online και σε συνδυασμό με την επάνοδο της Paysafe στην στοιχηματική αγορά, με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε με την επανέναρξη του μηνιαίου διαγωνισμού με έπαθλα αξίας 300 ευρώ σε Paysafe!!!

Αυτό που έχει αξία για εσάς είναι ότι εφόσον κάνετε εγγραφή σε κάποια από τις στοιχηματικές εταιρείες μέσω των banners ή από κάποιο link που βρίσκεται στο site μας, μας δίνετε τη δυνατότητα να επέμβουμε στο μέτρο του εφικτού προσφέροντας τη βοήθεια μας προκειμένου να διευθετηθεί τυχόν πρόβλημα εφόσον προκύψει.

Το bet-prognostika.com μοιράζει 300 ευρώ σε Paysafe σε 15 τυχερούς κάθε μήνα, οι οποίοι θα προκύπτουν με κλήρωση ανάμεσα σε αυτούς που έκαναν εγγραφή σε κάποια από τις στοιχηματικές εταιρείες που βρίσκονται στο site μας. Το μόνο που πρέπει να κάνετε εσείς είναι να κάνετε την εγγραφή σας στις στοιχηματικές εταιρείες κάνοντας κλικ στα διαφημιστικά banner ή links του site μας και κατόπιν να επικοινωνήσετε μέσω email στο info@bet-prognostika.com.

Τι χρειάζεται να αναφέρετε στο email που θα μας στείλετε:

 1. Σε ποια εταιρεία έγινε η εγγραφή
 2. Ποια μέρα έγινε η εγγραφή
 3. Το username του λογαριασμού σας

*Θέμα e-mail: "Διαγωνισμός Paysafe"

Τα δώρα κάθε μήνα θα είναι τα εξής:

 • 1 κάρτα paysafe των 100
 • 4 κάρτες paysafe των 25
 • 10 κάρτες paysafe των 10

Info: Στο κάτω μέρος της Αρχικής μας σελίδας μπορείτε να βρείτε τον κατάλογο με τις στοιχηματικές που μπορείτε να κάνετε εγγραφή!

Προσοχή! Για να είναι έγκυρη η εγγραφή σας σε μία από τις συνεργαζόμενες εταιρίες πρέπει να σβήσετε τα cookies από τον υπολογιστή σας(μεταβείτε στην περιοχή Chrome menu > Εργαλεία > Εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης ή πατήστε τη συντόμευση πληκτρολογίου Ctrl+Shift+Delete (Mac: ⌘-Shift-Delete), καθότι αν στο παρελθόν πατήσατε σε κάποιο banner από άλλο site, το cookie παραμένει και η εγγραφή σας δεν πραγματοποιείται μέσω του bet-prognostika.com. Για οποιαδήποτε πληροφορία είμαστε στη διάθεση σας στο info@bet-prognostika.com.

Social Media
Μπορείτε να μας βρείτε με ένα Like στο facebook, ένα follow στο twitter και προσθήκη στο google+.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

οριο ηλικιας

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών και ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας.
Το bet-prognostika.com συστήνει να παίζετε τυχερά παιχνίδια υπεύθυνα και με μέτρο.
Γραμμή στήριξης: 1114

Εταιρίες

app store logo
android

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.