log in

Tolis Ecko

Απολογισμός Μουντιάλ, αλλαγές και Καλό Καλοκαίρι

Σήμερα θα κάνω έναν απολογισμό για το Μουντιάλ που μας πέρασε, θα σας αναφέρω πράγματα που θα λάβουν χώρα στη σελίδα από τη νέα σεζόν και θα σας αποχαιρετίσω για το καλοκαίρι για έναν μήνα περίπου.

Χαιρετώ όλη την παρέα του bet-prognostika.com. Σήμερα θα κάνω έναν απολογισμό για το Μουντιάλ που μας πέρασε, θα σας αναφέρω πράγματα που θα λάβουν χώρα στη σελίδα από τη νέα σεζόν και θα σας αποχαιρετίσω για το καλοκαίρι για έναν μήνα περίπου, αφού σοβαρή αγωνιστική δράση θα έχουμε από τα μέσα Αυγούστου και έπειτα. Φυσικά μπορείτε να επισκέπτεστε τη σελίδα καθημερινά, αφού τα μεταγραφικά νέα θα είναι σε πλήρη εξέλιξη και θα τα μαθαίνετε από τον χώρο ειδήσεων μας.

Απολογισμός Μουντιάλ

Το σωστό και η αλήθεια πρέπει να λέγεται, δυστυχώς το Μουντιάλ μας «έβαλε» ελαφρώς μέσα αφού από μία ημέρα και μόνο κατάφερα να πέσω στην ίδια μου την παγίδα και να μειώσω αρκετά το ταμείο μου. Την ημέρα που η Αργεντινή έπαιξε με το Βέλγιο και πρότεινα 18 σημεία όντας σίγουρος για την τακτική των δύο ομάδων και αφού το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για εμένα με γκολ του Ιγουαΐν από το 8’, δυστυχώς τα πράγματα μείνανε εκεί και εγώ έχασα γύρω στα 15 σημεία από αυτό το παιχνίδι και μόνο. Καταρχήν ας πιάσω πρώτα τα μακροπρόθεσμα από τα οποία είχα κέρδος, μικρό μεν αλλά κέρδος. Πρότεινα 15 σημεία και πέρασαν τα 5 από τα οποία είχα κέρδος 15%. 3.00 μονάδες η πρόκριση της Ελλάδας, έπιασα όλα τα πονταρίσματα από τον όμιλο της Γαλλίας, 1.90, 3.60, 1.85, και την Γερμανία νικήτρια με 6.90 μονάδες. Αν πόνταρα 10€ σε κάθε σημείο, χρεώθηκα 150€ και στο τέλος είχα 172.5€. Δυστυχώς στα προτεινόμενα σημεία ενώ η κατάσταση ενώ πήγαινε καλά, από την ημέρα που σας ανέφερα παραπάνω, άλλαξε προς το χειρότερο. Από τα 89 σημεία που πρότεινα σε τρέχοντες αγώνες πέρασαν τα 29 με μέσο όρο απόδοσης 2.42 και επιστράφηκαν τα πονταρίσματα από άλλους 5. Πάλι με τον κανόνα του 10ευρου πόνταρα 890 και πήρα πίσω 751.90. Απώλειες 138.10, τάξης 15,5% του αρχικού κεφαλαίου δηλαδή. Το κρίμα είναι πως από μία ημέρα λανθασμένης ανάλυσης πήγε στράφι ένα ολόκληρο τουρνουά, αλλά δεν κλαίγομαι γιατί το στοίχημα αυτά έχει, δεν μπορείς να κερδίζεις πάντα. Μία εκπληκτική σεζόν έκλεισε με το Μουντιάλ με ελάχιστες απώλειες σε σχέση με αυτό που καταφέραμε τη σεζόν που έκλεισε. Σίγουρα ιδανικότερο θα ήταν να είχαμε ακόμα περισσότερα κέρδη αλλά σε αυτή τη ζωή δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα! Εγώ παρόλα αυτά λέω ευχαριστώ στην τύχη, που θεωρώ πως μου στέρησε πολλά περισσότερα από αυτά που μου χάρισε φέτος και ευελπιστώ σε μια νέα ακόμα πιο κερδοφόρα χρονιά.

*Σαν προτεινόμενα σημεία υπολογίζω μόνο τα μονά αποδεκτά αφού η χημεία είναι ενδεικτική.

Αλλαγές στο site

Επειδή μας αρέσει η εξέλιξη και όχι η στασιμότητα αποφασίσαμε να δρομολογηθούν κάποιες αλλαγές στη σελίδα με γνώμονα ένα πιο ολοκληρωμένο στοιχηματικό προϊόν που θα καταφτάνει σε εσάς. Τι εννοώ; Ακούσαμε απόψεις δικές σας και λάβαμε σοβαρά υπόψη κριτήρια τα οποία θα άξιζε ο κόπος σε προσωπική εργασία και κόστος επένδυσης να προχωρήσουν. Έτσι λοιπόν αποφασίστηκε από τις αρχές της νέας σεζόν που ακολουθεί:

1. Να μπει κάβα σε κάθε στήλη. Είτε με κάποια αρχική βάση κάποιων χιλιάδων μονάδων, είτε με μηδενική αρχή και τρέχοντα πονταρίσματα.

2. Να μπει chatroom στο οποίο τα μέλη της σελίδας μαζί με τους συντάκτες θα κάνουν  καθημερινά συζήτηση για στα στοιχηματικά και γενικότερα για τα αθλητικά δρώμενα.

3. Έχουμε κλείσει συμφωνία με έναν tipster κορυφαίο στο live betting, ο οποίος θα δίνει προτάσεις στο chatroom Live για αγώνες που εκτυλίσσονται εκείνη τη στιγμή.

4. Θα δημιουργηθεί στήλη στοιχήματος για μπάσκετ αφού είναι αρκετοί οι φίλοι που μας παρακάλεσαν για κάτι τέτοιο. Ήδη η ομάδα έχει ξεκινήσει επαφές με στοιχηματικούς γνώστες του συγκεκριμένου αθλήματος.

5. Θα δημιουργηθεί ένας χώρος που θα διαβάζετε αφιερώματα για ομάδες, διοργανώσεις, παίκτες, στιγμές και άλλα πολλά. Επίσης δελτία τύπου από τις στοιχηματικές εταιρείες με τις νέες προσφορές τους όπως και μεθόδους στοιχηματισμού μαζί με διάφορα tips. Στον ίδιο χώρο θα υπάρχουν και οι διαγωνισμοί που από του χρόνου θα είναι σε μηνιαία βάση.  

6. Τέλος θα μπει και ένα widget με τζίρους αφού είναι απαραίτητο εργαλείο για μερικούς από εσάς, οπότε δεν μπορούμε να σας χαλάσουμε χατίρι.

Για να κλείνω σιγά σιγά, ελπίζω όλα αυτά να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το δωρεάν προϊόν που καταφτάνει σε εσάς και εσείς με τη σειρά σας να μας ενισχύσετε με τον έναν και μοναδικό τρόπο που μπορείτε, να κάνετε τις εγγραφές σας στις στοιχηματικές εταιρείες που ποντάρετε μέσα από τα διαφημιστικά μας banner.

Εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους σας και θα τα ξαναπούμε μέσα στον Αύγουστο ευχόμενος η χρονιά που θα ακολουθήσει να είναι ακόμη καλύτερη από την φετινή! 

app store logo
android