log in

Tolis Ecko

Ο σωσίας του Χολέμπας

Το 1.70 δεν με πείθει για αυτό θα επιλέξω τον σωσία του Χολέμπας, Μάντζουκιτς, για anytime σκόρερ, αφού αυτός είναι πια έτοιμος και θα ξεκινήσει βασικός στο 4-2-3-1 του Κόβατς.

Γεια σε όλους. Με 1/3 δεν είμαι ευχαριστημένος από την προηγούμενη στήλη αλλά το 3άρι των Ηνωμένων Πολιτειών μας κάλυψε το ποντάρισμα τουλάχιστον. Λίγα πράγματα και για σήμερα. Με το ζόρι βγαίνει η τριάδα αλλά κάτι γίνεται.

Οι Ολλανδοί δεν θεωρώ ότι θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα απέναντι στους Αυστραλούς που πάντα ματώνουν τη φανέλα αλλά για να βρεις μια απόδοση που να αξίζει πρέπει να κοιτάξεις τα ειδικά στοιχήματα. Η νίκη της Ολλανδίας με πάνω από ένα γκολ είναι στο 1.75 και έχει κάποιο ενδιαφέρον. Για 2 γκολ και πάνω ανεβαίνουν κι άλλο οι τιμές αλλά δεν ξέρω αν οι Ολλανδοί αποφασίσουν να πάνε με κλειστό το γκάζι ενόψει και της συνέχειας, που απ’ ότι έδειξαν στο πρώτο παιχνίδι έχουν όλα τα φόντα να προχωρήσουν αρκετά σε αυτό το τουρνουά.

Στο Ισπανία – Χιλή είναι το ζουμί σήμερα, με το under να κλέβει τη ματιά μου, αφού στο 2.30 νομίζω είναι αρκετά πειστικό. Γιατί βλέπω under τώρα. Οι μπουκ σε αυτή τη διοργάνωση υποτίμησαν τα over και τα καλοπλήρωναν από την αρχή, όλα σε τιμές πάνω του 2.00. Θυμάστε τι σας έλεγα στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ Ισπανών και Ολλανδών πως τι δουλειά έχει τόσο ψηλά το over, στο 2.60, ανάμεσα σε δύο τόσο επιθετικές και ποιοτικές ομάδες? Μάλλον όνειρα βλέπανε οι μπουκ και τιμωρήθηκαν για αυτό. Τώρα αλλάζει το τροπάρι. Καλύφτηκαν. 2.30 το under σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Η Χιλή για να περάσει πρέπει με κάθε τρόπο να πάρει κάτι από τα δύο μεγαθήρια, θυμίζω το τελευταίο της παιχνίδι είναι με Ολλανδία, ενώ οι Ισπανοί καίγονται για το τρίποντο αφού ακόμα και με ισοπαλία ζορίζει το πράγμα. Πολύ κλειστό παιχνίδι με άκρως προσεκτικές κινήσεις και από τις δύο ομάδες, το under και 1.80 να πλήρωνε θα ήταν μέσα στις επιλογές μου. Τελικό σκορ 1-0 για τους Ισπανούς.

Για τους φιλόδοξους Κροάτες το τουρνουά ξεκινάει και πάλι από την αρχή αφού με τη Βραζιλία η καλή τους εμφάνιση πέρασε στα αζήτητα από τα τερτίπια της διαιτησίας. Αν θέλουν να έχουν ελπίδες για τη συνέχεια η νίκη είναι μονόδρομος απέναντι στο ανύπαρκτο Καμερούν, που στον πρώτο αγώνα από λάθη του επόπτη δεν έχασε με περισσότερα γκολ. Πολλά τα προβλήματα για την Αφρικάνικη ομάδα, με πόλεμο μεταξύ ομοσπονδίας και παικτών για παλαιότερα θέματα και τον Ετό μάλλον να μην αγωνίζεται για πρόβλημα τραυματισμού. Το 1.70 δεν με πείθει για αυτό θα επιλέξω τον σωσία του Χολέμπας, Μάντζουκιτς, για anytime σκόρερ, αφού αυτός είναι πια έτοιμος και θα ξεκινήσει βασικός στο 4-2-3-1 του Κόβατς.

Το παιχνίδι μου:

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ & ΤΡΙΑΔΑ ΠΑΡΟΛΙ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 10.56

ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΑΠ Stoiximan
317 ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ - ΟΛΛΑΝΔΙΑ -1 - 1.70
318 ΙΣΠΑΝΙΑ - ΧΙΛΗ under 2.5 2.15 2.30
319 ΚΑΜΕΡΟΥΝ - ΚΡΟΑΤΙΑ Μάντζουκιτς anytime σκόρερ - 2.70

 

ΣΥΣΤΗΜΑ Trixie (2-3)

ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΑΠ Vistabet
317 ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ - ΟΛΛΑΝΔΙΑ -2 - 2.90
318 ΙΣΠΑΝΙΑ - ΧΙΛΗ 1 - 0  8.00 9.00
319 ΚΑΜΕΡΟΥΝ - ΚΡΟΑΤΙΑ Μάντζουκιτς 1ος σκόρερ - 6.00

 

ΥΓ. Να υπενθυμίσω ότι τα προγνωστικά του bet-prognostika.com παρέχονται δωρεάν, το μόνο που μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε είναι να κάνετε την εγγραφή σας σε κάποια εταιρία μέσα από τα διαφημιστικά μας banner, ώστε να μας βοηθήσετε να παραμείνουμε στο χώρο ανταγωνιστικοί. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Διαβάστε επίσης:

Τα προγνωστικά για το Μουντιάλ

Τι είναι η Γκανιότα

Συστήματα Στοιχηματισμού

Αν θέλετε να μας βρείτε στο Facebook να κουβεντιάσουμε για στοίχημα.

Κουβέντα για στοίχημα και στο Τwitter. Προσθήκη και στους κύκλoυς σας στο google+.

Tolis Ecko (Facebook, Twitter)

app store logo
android