log in

Tolis Ecko

Κουβέντα περί στοιχήματος και όχι μόνο

Σήμερα έτσι μας συμφέρει θα είμαστε μαύροι, αύριο μας συμφέρει αλλιώς θα είμαστε άσπροι. Δεν υπάρχει γκρίζο για κανέναν, ή ανήκεις κάπου ή δεν ανήκεις πουθενά

Καλησπέρα σε όλη την παρέα του bet-prognostika.com. Σήμερα γράφω επειδή θέλω να σχολιάσω κάποια τελευταία τεκταινόμενα στο χώρο του ποδοσφαίρου, του στοιχήματος, της σελίδας μας, του facebook, των Oscars και γενικότερα να μιλήσουμε για πράγματα αφού μας επιτρέπει μια ανάσα το αγωνιστικό πρόγραμμα.

Ξεκινώντας από το ποδόσφαιρο, πόσο κρίμα είναι να βλέπεις το μεγαλύτερο ντέρμπι στην Ελλάδα να λήγει με ένα 0-3 καθαρό και δικαιότατο σε ένα ωραίο παιχνίδι και ύστερα να γίνονται πόλεμοι ανακοινώσεων για τους «θεατρινισμούς» του Αναστασίου μετά το ποτήρι που έφαγε στο πρόσωπο. Είμαστε σαν Έλληνες ότι του φανεί του λολοστεφανή. Σήμερα έτσι μας συμφέρει θα είμαστε μαύροι, αύριο μας συμφέρει αλλιώς θα είμαστε άσπροι. Δεν υπάρχει γκρίζο για κανέναν, ή ανήκεις κάπου ή δεν ανήκεις πουθενά, είσαι κατακριτέος και δεν μπορείς να κρίνεις αυτόν που ανήκει. Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει; Α ναι τον Τζ. Μπους junior που έλεγε για τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας ότι «όποιος δεν είναι σύμμαχος μας είναι εχθρός μας». Κάτσε ρε φίλε, τι λες. Αν δεν είμαι Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός δεν μπορώ να κρίνω αυτό που βλέπω, ή ακόμα πιο γενικά επειδή θεωρώ σάπιο και άθλιο το Ελληνικό πρωτάθλημα δεν μπορώ να το κρίνω κιόλας; Αυτό επικρατεί στις οπαδικές τάξεις σε όλες τις ομάδες. Ο οπαδός τα βρίσκει πιο εύκολα με αντίπαλο οπαδό παρά με έναν μετριοπαθή φίλαθλο της ομάδας του, που βλέπει ποδόσφαιρο αλλά χωρίς να φανατίζεται.

Αλλάζοντας την κουβέντα μας θέλω να πάμε σε ένα πολύ σοβαρό θέμα στο οποίο εμπλέκονται και χρήματα γι’ αυτό θέλω να διαβάσετε πολύ σοβαρά τις παρακάτω γραμμές. Τα δύο τελευταία χρόνια παρατηρείται ένα έντονο φαινόμενο στο internet και πιο συγκεκριμένα στο facebook με σελίδες η οποίες ζητάνε χρήματα για να δώσουν στημένα παιχνίδια και υπόσχονται τρελά κέρδη. Όχι ιστοσελίδες, μιλάω για γκρουπ με Like. Τελείως ανώνυμα με τίτλους όπως «Στημένα παιχνίδια» ή «Fixed Matches» και άλλα τέτοια παρόμοια. Αυτοί οι τύποι ζητάνε χρήματα προκαταβολικά για να σας δώσουν κάποιο παιχνίδι το οποίο είναι στημένο και καλά. Εν έτη 2014 φίλοι μου η βλακεία είναι ακόμα ανίκητη καθώς σε κάποια post τα οποία βλέπω αφού χαθεί φυσικά το παιχνίδι κράζουν το γκρουπ ότι τους κορόιδεψε και βρίζουν αβέρτα για τα δεκάρικα, τα 20ρικα και σε κάποιες περιπτώσεις τα 50ρικα που του περνάνε. Καταλαβαίνω ότι στην εποχή που ζούμε υπάρχει έντονη απελπισία και ο κόσμος κοιτάζει να βγάλει από το στοίχημα όχι ένα καλό μεροκαματάκι, θέλει να βγάλει πολλά και μάλιστα άμεσα γιατί καίγεται. Αυτό δεν είναι δικαιολογία όμως για να πετάει τα λεφτά του κάποιος για να του πούνε παιχνίδια να πάει να ποντάρει. Βάλτε λίγο το μυαλό σας να δουλέψει ρε παιδιά, έλεος δηλαδή κρίμα. Αν κάποιος είχε ένα στημένο παιχνίδι θα ζητούσε 10ευρα στο facebook για να το δώσει; Και άντε υπάρχει ο απατεώνας που το κάνει αυτό, υπάρχει και το ζώον που του δίνει και χρήματα για να πάρει την πρόβλεψη. Έχω ξοδέψει ατελείωτο χρόνο στο διαδίκτυο και έκανα μήνες έρευνα για να βρω κάτι, ένα στατιστικό μοντέλο, μία μέθοδο, διάφορους αλγορίθμους, μια σελίδα με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας και μπορώ να σας πω με σιγουριά ότι στο στοίχημα δεν υπάρχει το σίγουρο, ούτε καν το πολύ πιθανό. Και δεν μιλάω για Ελληνικές σελίδες, μιλάω για παγκόσμια έρευνα σε ξένες σελίδες. Το μόνο που δεν έχω κάνει είναι πληρώσω κάποιον για να μου δώσει αγώνες οι οποίοι είναι «στημένοι». Όταν ακούω κάποιον να μου μιλάει για στημένα με περίσσεια σιγουριά είμαι σίγουρος ότι δεν ξέρει από στοίχημα και από ποδόσφαιρο. Αμέσως ένα περίεργο αποτέλεσμα, περίεργο εννοώ μια ανατροπή ή να νικήσει κάποιο αουτσάιντερ, και όλοι οι σοφοί λένε στημένο αμέσως. Όταν κερδίζει ο αδύναμος είναι σχεδόν πάντα στημένο. Και τα ακούς από τύπους που ποντάρουν χρόνια, που υποτίθεται το ξέρουν το άθλημα αλλά απ ‘ ότι φαίνεται οι αληθινοί στοιχηματίες στην Ελλάδα είναι στο 2-3% των παικτών. Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν στημένα αλλά δεν πρόκειται να ακούσω και κάποιον που έρχεται  με αυτή την ηλίθια αυταρέσκεια του παντογνώστη και λέει μετά το αποτέλεσμα φυσικά ότι αυτό το ματς ήτανε στημένο. Ουστ από δω παντογνώστη της πενταροδεκάρας. Για να μη φεύγω από το θέμα όμως μην πιστεύετε κανέναν, όποιος σας ζητάει λεφτά για αγώνες είναι τουλάχιστον ύποπτος και επικίνδυνος. Μελέτη αγώνων, ανάλυση αποδόσεων, ένστικτο, σωστή ταξινόμηση του παικτικού σας κεφαλαίου και τύχη όσον αφορά τη χημεία με τα σταυρώματα αγώνων. Αυτή είναι η διαδικασία που θα σας βγάλει νικητές, καμία άλλη.

Λίγα λόγια για τη σελίδα μας σε έναν πρόχειρο απολογισμό και μια ανάλυση των στόχων. Η σελίδα μας βρίσκεται σε λειτουργία 5 μήνες και 10 μέρες περίπου και μπορώ να πω πως είμαι αρκετά ευχαριστημένος από το που ήμασταν και που βρισκόμαστε σήμερα. Από θέμα επιτυχίας του περιεχομένου όσοι είστε σταθερά μαζί μας εσείς ξέρετε τι έχετε πληρωθεί. Αφιερώστε μισή ώρα και κάντε μία αναδρομή σε κάποιες στήλες και θα δείτε τι ποσοστά επιτυχίας είχαμε και σε τι αποδόσεις. Δεν θα τα ξαναπώ αναλυτικά, υπάρχουν πάντα διαθέσιμα για όλους σας. Από θέμα επισκεψιμότητας περνάμε καθημερινά τους 1000 μοναδικούς επισκέπτες και αυτό σε τόσο σύντομο διάστημα είναι μεγάλη νίκη για εμάς αφού στο δικό μου μυαλό ένα τέτοιο νούμερο τόσο σύντομα δεν έμοιαζε εφικτό. Στο facebook η κοινότητα μας κοντεύει τα 5000 like και είναι θέμα χρόνου πλέον πότε θα γίνουμε 10000 με προσωπικό στοίχημα αυτό να γίνει πριν κλείσουμε τον 1ο χρόνο λειτουργίας. Η κοινότητα μας συνεχώς μεγαλώνει και θα συνεχίσει να μεγαλώνει μέχρι να πάρουμε και εμείς τη θέση μας δίπλα σε ιερά τέρατα του είδους. Ήδη η Google μας επιβραβεύει ανεβάζοντας μας αρκετές θέσεις στο ranking της σε οργανικές αναζητήσεις και πλέον μας βρίσκετε σε ολοένα υψηλότερες θέσεις σε πολλές λέξεις κλειδιά στο πεδίο αναζήτησης. Αυτό ένα δρόμο έχει, μόνο προς τα πάνω.

Τέλος για να ελαφρύνω και άλλο την ατμόσφαιρα, σαν διαβόητος cinemaniac που είμαι δεν μπορώ, θα κάνω ένα μικρό σχόλιο για την τελετή απονομής των Oscar. Καταρχήν την Elen DeGeneris δεν την πήγαινα ποτέ μου, όμως με έκανε και γέλασα σε 2-3 καταστάσεις και μην ξεχνάτε μόνο αυτή θα μπορούσε να παραγγείλει πίτσες live και να κεράσει τους καλεσμένους στις μπροστινές θέσεις βάζοντας τον Brad Pitt να μοιράζει πλαστικά πιάτα και χαρτοπετσέτες. Πολύ σουρέαλ το όλο συγκεκριμένο θέαμα. Επίσης η selfie photo με όλα τα αστέρια σε παράταξη έκανε ρεκόρ σε retweets. Στις μεγάλες κατηγορίες σχεδόν τα πάντα πήρε το Gravity, ήχος, σκηνοθεσία, μοντάζ, εφέ και τα λοιπά και το αξίζει καθώς δεν είδαμε παρόμοιο πράγμα ποτέ, αρκετά πρωτότυπο. Το περίεργο είναι πως γίνεται μια ταινία που μας δείχνει κυρίως διάστημα πήρε όσκαρ για τον ήχο (ως γνωστόν στο διάστημα δεν υπάρχει ήχος). Όσκαρ καλύτερης ταινίας πήρε το 12 χρόνια σκλάβος και θεωρώ δικαιότατα αφού βλέποντας την ένιωσα τύψεις που είμαι λευκός, τα ίδια είχα νιώσει και το 2004 που είδα τα Πάθη του Χριστού του Μελ Γκίμπσον νιώθοντας άσχημα για όσες φορές έβρισα τα Θεία. Κλείνοντας, την περσινή παρουσίαση του Seth McFarlane δεν τη συγκρίνω με καμία μέχρι και σήμερα. Στοιχηματικά κέρδισαν όλα τα φαβορί αφού ότι πήρε βραβείο ήταν σε απόδοση κάτω από το 1.80 οπότε δεν υπήρχε καμία ευκαιρία να κυνηγήσουμε κάτι. Για τα σοβαρά στοιχηματικά το Σαββατοκύριακο φτάνει και από εβδομάδα έχει Champion League με ευκαιρίες που ήδη έχω σταμπάρει.

Προγνωστικά στοιχήματος, στοίχημα, προγνωστικά, prognostika stoiximatos, prognostika

ΥΓ. Να υπενθυμίσω ότι τα προγνωστικά του bet-prognostika.com παρέχονται δωρεάν, το μόνο που μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε είναι να κάνετε την εγγραφή σας σε κάποια εταιρία μέσα από τα διαφημιστικά μας banner, ώστε να μας βοηθήσετε να παραμείνουμε στο χώρο ανταγωνιστικοί. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

 

Διαβάστε επίσης:

Τι είναι η Γκανιότα

Συστήματα Στοιχηματισμού

Ο κορυφαίος Έλληνας tipster

 

Αν θέλετε να μας βρείτε στο Facebook για στοιχηματική κουβέντα και όχι μόνο πατήστε εδώ.

Αν πάλι έχετε Twitter πατήστε εδώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Χορεύοντας με τους Λύκους Τα βλέμματα στην Τούμπα »
app store logo
android