log in

Tolis Ecko

Η λογική της έκπληξης

Αυτή είναι και η λογική της έκπληξης, ακούμε από πολλούς tipsters να λένε «περιμένω να κάνει την έκπληξη», πως την περιμένεις ρε μεγάλε αφού θα είναι έκπληξη;

Καλημέρα φίλοι και φίλες μετά από ένα αρκετά δύσκολο Σάββατο με λίγα σημεία να περνάνε αλλά να παίρνουμε πίσω έστω το 80% του πονταρίσματος μας. Χθες έτρεξα τα νούμερα της στήλης μου, δηλαδή πως πάμε με τα πονταρίσματα, τις επιτυχίες και τις αποτυχίες. Τα έτρεξα γιατί τις τελευταίες μέρες δεν μας κάθεται και πολύ το μπαλάκι. Όπως και νάχει βλέποντας τα ηρέμησα λίγο γιατί είδα ότι είμαστε πάνω, ούτε πολύ ούτε και λίγο. Εντάξει αν η χασούρα έρθει τέτοιες μέρες με άθλια κουπόνια ψάχνοντας κάτω από πέτρες να βρίσκουμε ντε και καλά ματς για να ποντάρουμε το αποδέχομαι. Εγώ τονίζω και ξανά τονίζω ότι το ποντάρισμα σας πρέπει να χαλαρώνει τέτοιες ημέρες. Αν ας πούμε έχετε διαθέσιμα 30 ευρώ μια φυσιολογική μέρα κουπονιού με πρωταθλήματα σε εξέλιξη, αυτές τις ημέρες που διανύουμε έλλειψη σοβαρών αγώνων το ποντάρισμα σας πρέπει να κατέβει κάτω από 50%, δηλαδή 15 ή και 10 ευρώ. Το κουμάρι δεν σταματάει ποτέ, η τσέπη μας όμως κάποια στιγμή αδειάζει. Ο Δ. Μπομπότας πολύ σωστά είπε στο χθεσινό του κείμενο ότι η μεγαλύτερη αρετή του πολεμιστή είναι η υπομονή. Εγώ παρόλα αυτά τους αριθμούς μου τους έτρεξα με το ίδιο εικονικό ποντάρισμα, αριθμούς τους οποίους θα αναφέρω στο τέλος κάθε μήνα κάνοντας έτσι έναν μικρό απολογισμό των επιλογών αυτής εδώ της στήλης. Θα περάσω στο σημερινό κουπόνι το οποίο δεν χωράει πολλά προγνωστικά και κρίνοντας το θα πω πως ίσως είναι το χειρότερο κυριακάτικο κουπόνι των τελευταίων 2 μηνών.

Όπως και να έχει κάποια σημεία βγήκαν και στο παιχνίδι μου τα ξεχώρισα σε δύο κατηγορίες, αυτά που έχουν μια κάποια λογική προσέγγισης και αυτά που δεν έχουν καμία ή μάλλον έχουν τη λογική της έκπληξης. Αυτή είναι και η λογική της έκπληξης, ακούμε από πολλούς tipsters να λένε «περιμένω να κάνει την έκπληξη», πως την περιμένεις ρε μεγάλε αφού θα είναι έκπληξη; Πάμε λοιπόν, το πρώτο γκρουπ «λογικών» αγώνων είναι ο άσος της Τέλσταρ και της Βίρτους Λαντσιάνο μαζί με το Χ μεταξύ των Χέρκουλες και Έϊμπαρ. Αυτά θα τα δοκιμάσω και σε μια τριάδα. Την Τέλσταρ την εμπιστεύομαι λόγω έδρας με 4-0-1, την Βίρτους γιατί πάει τρένο και βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και το 2.15 που κυκλοφορεί ο άσος είναι αρκετά γενναιόδωρο, τέλος το Χ μεταξύ των 2 ισπανικών της 2ης κατηγορίας είναι μία λογική εξέλιξη αγώνα 2 μέτριων ομάδων σε ένα πρωτάθλημα με πολλές ισοπαλίες. Στο δεύτερο γκρουπ αγώνων που ξεχώρισα θα κυνηγήσω εκπλήξεις, εκπλήξεις που αν έρθουν οι 2 από τις 6 που κράτησα θα πάρουμε το ποντάρισμα μας, αν έρθουν 3 και πάνω έχουμε κέρδος. Πριν περάσω στους πίνακες θα ήθελα να αναφέρω τι είναι το draw no bet γιατί πολλοί με ρωτάτε. Όταν επιλέγουμε σε έναν αγώνα Ρεάλ – Μπάρτσα π.χ. να έρθει 2 dnb και ποντάρουμε 10 ευρώ, η επιλογή μας είναι νίκη Μπαρτσελόνα και σε περίπτωση που έρθει ισοπαλία τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα μας δηλαδή τα 10 ευρώ. Φυσικά το 2 dnb δεν θα έχει την ίδια απόδοση που έχει το ξερό διπλό αλλά σε περίπτωση ήττας μειώνεις τις απώλειες σου. Τέτοια στοιχήματα δεν θα τα βρείτε στον ΟΠΑΠ, όπως δεν θα βρείτε και τις αποδόσεις που δίνουν οι στοιχηματικές εταιρίες. Αυτή την αναφορά την κάνω γιατί όταν κυνηγάω εκπλήξεις παίζω πάντα με draw no bet και όχι με διπλή ευκαιρία καθώς η απόδοση χάνει αισθητά τη δυναμική της.

Ενδεικτικά το παιχνίδι μου:

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ

ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΑΠ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
223 ΤΕΛΣΤΑΡ - ΧΕΛΜΟΝΤ 1 2.25 2.52
226 ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝ. - ΤΕΡΝΑΝΑ 1 1.95 2.40
231 ΣΤΡΟΜΕΝ - ΚΟΝΓΚΣΒΙΓΚΕΡ 2 Dnb - 3.15
232 ΧΟΝΤ - ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΤΟΥΝΤ 2 Dnb - 3.40
234 ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ - ΤΡΑΝΜΙΡ 2 Dnb - 5.15
241 ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ - ΕΙΜΠΑΡ Χ 3.25 3.35
242 ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ - ΡΑΝΧΑΙΜ 2 Dnb - 5.80
246 ΠΑΛΕΡΜΟ - ΠΕΣΚΑΡΑ 2 Dnb - 3.50
255 ΑΤ.ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ - ΠΟΡΤΟΥΓΚΕΖΑ Χ ημ/ 1 τελ  -  4.67


ΤΡΙΑΔΑ ΠΑΡΟΛΙ

ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΑΠ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
223 ΤΕΛΣΤΑΡ - ΧΕΛΜΟΝΤ 1 2.25 2.52
226 ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝ. - ΤΕΡΝΑΝΑ 1 1.95 2.40
241 ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ - ΕΙΜΠΑΡ Χ 3.25 3.35

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Σημεία από Αγγλία Αδιάφοροι αγώνες πολλά γκολ »
app store logo
android