log in

Tolis Ecko

Νέα σεζόν, νέα πράγματα

Γεια σε όλους σας,

κάλλιο αργά παρά ποτέ λέει ο θυμόσοφος λαός μας, έτσι και γω επανέρχομαι μετά από ένα γεμάτο δίμηνο αποχής. Στο σημερινό κείμενο και εναρκτήριο της σεζόν θέλω να υπερτονίσω κάποιες αλλαγές που θα λάβουν θέση τη νέα σεζόν. Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές και όλες τις προηγούμενες ημέρες βρίσκεται υπό κατασκευή η νέα πλατφόρμα του site μας αλλά και η κατασκευή application για λειτουργικά ios και android. Η νέα πλατφόρμα μας θα είναι ακόμα πιο λειτουργική και χρηστική από την υπάρχουσα, ενώ θα είναι αρκετά πιο φιλική στην mobile version της από την σημερινή.

Οι αλλαγές θα αφορούν και τους tipsters μας, από τους οποίους κάποιοι θα μας χαιρετίσουν και κάποιοι νέοι θα λάβουν τις θέσεις τους. Ένας από τους οποίους είναι μεταγραφή βόμβα για το site μας. Όποιος από εσάς θεωρεί ότι μπορεί να συμμετέχει στο team μας, ας μας στείλει ευχαρίστως τα διαπιστευτήρια του στο info@bet-prognostika.com.

Ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που τηρήσαμε πέρσι, θα το κάνουμε ακόμα πιο οργανωμένα φέτος, είναι η κάβα του καθενός μας. Ευρώ η μονάδα μέτρησης και πίνακας με yield για τον καθένα μας και ενδεχομένως συνολικά για το site(είναι τεχνικό το θέμα για το αν γίνεται συνολικά). Επίσης, καίριο ζήτημα για τον κάθε σοβαρή παίκτη είναι οι στοιχηματικές εταιρείες. Στο νέο site θα υπάρχει ενδελεχής ενημέρωση και παρουσίαση των σημαντικότερων εταιριών που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, με όλα τα υπέρ και κατά της κάθε μίας, ώστε ο παίκτης να επιλέγει καλύτερα και πιο καθαρά την εταιρεία που τον ενδιαφέρει.

Τέλος, θέλω να πω πως έχει από αρχές του μήνα που βλέπω ανελλιπώς αγώνες, παίζει να έχω δει τον μήνα Αύγουστο κάπου 40 παιχνίδια ως τώρα. Πέρσι που ξεκίνησα νωρίς δεν πήγε καλά η χρονιά, οι απώλειες ήταν της τάξης του 40% για την τσέπη μου, ήττα και μάλιστα βαρβάτη. Φέτος είναι αλλιώς, ας ζητάτε προτάσεις όσο θέλετε, εγώ θα ξεκινήσω παιχνίδι σοβαρό όταν είμαι έτοιμος και με πλήρη άποψη για τα πρωταθλήματα που θα ασχοληθώ, άποψη που θα σας επεξηγήσω οσονούπω…

Αν σας πω ότι ξεκουράστηκα θα είναι ψέμα καθώς το καλοκαίρι που ακόμα διανύουμε ήταν ίσως από τα πιο δυσάρεστα στην 30χρονη πορεία μου σε τούτο εδώ τον κόσμο. Μπορεί να είχαμε γάμους, γεννητούρια, γλέντια, bachelors, κάθε είδους χαρά που μπορεί να φανταστεί κανείς, ένα γεγονός όμως έφτανε από μόνο του να μαυρίσει ότι καλό συνέβη τους προηγούμενους μήνες. Μπροστά στο θάνατο ενός νέου ανθρώπου όλα ξάφνου μοιάζουν τόσο μάταια, δουλειά, όνειρα, έρωτας, λεφτά, χαρές. Όλα είναι τόσο λίγα, τόσο μικρά, τόσο αδιάφορα, τόσο ασήμαντα…

ΥΓ. ὃν οἱ θεοὶ φιλοῦσιν ἀποθνήσκει νέος. Μένανδρος(Αρχαίος Έλληνας ποιητής)

SocialMedia

Κουβέντα για στοίχημα στο facebook, στο twitter και στο google+.

Tolis Ecko facebooktwitterlinkedin

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « The Board is set, the pieces are moving Λέμε αντίο στα παλιά »
app store logo
android